Experiențe împreună.
You are here:

Gestul pe care l-a făcut un super sportiv pentru familia lui George Floyd. Nimeni nu se aştepta la asta!

Gestul pe care l-a făcut un super sportiv pentru familia lui George Floyd. Nimeni nu se aştepta la asta!galerie foto

Diverse

Comentarii

George Floyd nu a fost uitat. Un mare sportiv a făcut un gest pe care presa mondială l-a salutat

Stephen Jackson, un apropiat al lui Floyd, a declarat că va continua să aibă grijă de familia celui pe care l-a numit "fratele său".

"Această familie primeşte multă dragoste. Nu doar de la noi, dar de la persoane din lumea întreagă. Şi mulţi dintre prietenii mei au ajutat", a declarat Jackson.  

Irving, in varsta de 28 ani, a ratat ultimele sapte meciuri ale echipei Brooklyn Nets, invocand motive personale, la care s-a adaugat si o carantina pentru incalcarea protocolului anti-Covid-19, pentru ca a participat la o petrecere fara masca, fiind amendat cu 50.000 de dolari.

George Floyd, în vârstă de 46 de ani, a fost oprit de poliţişti pe 25 mai şi interogat pentru că ar fi cumpărat ţigări cu bani falşi. O înregistrare video arată cum el a fost arestat şi, mai mult de opt minute, unul dintre ofiţeri a stat cu genunchiul pe gâtul lui, în timp ce Floyd repeta cu nu poate respira. Autopsia a arătat că el a murit din cauza asfixierii.

Incidentul a stârnit un val de proteste în multe oraşe din SUA, iar manifestaţii de solidaritate au avut loc şi în ţări din Europa, dar şi în Australia şi Japonia.

Majoritatea demonstraţiilor din Statele Unite au fost paşnice, dar în unele dintre marile oraşe ele au devenit violente. Sub presiunea străzii, cei patru poliţişti au fost puşi sub acuzare de omor şi complicitate la omor, scrie News.ro

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Final de cariera? Povestea de viata uluitoare a lui Tiger Woods. Si-a inselat sotia cu 121 de femei