Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul senzaţional al fanilor UTA-ei după înfrângerea controversată împotriva FCSB-ului: ”Nu le putem oferi punctele furate, dar le putem oferi asta”

Gestul senzaţional al fanilor UTA-ei după înfrângerea controversată împotriva FCSB-ului: ”Nu le putem oferi punctele furate, dar le putem oferi asta”

UTA

Comentarii

Fanii UTA-ei Arad au anunţat că au strâns bani pentru a oferi o primă jucătorilor, în urma înfrângerii cu FCSB.

Dumincă seara, FCSB a reuşit să o învingă pe UTA, scpr 2-1, în a 18-a etapă a Ligii 1, însă partida nu a fost lipsită de controverse.

Ambele goluri ale echipei lui Toni Petrea au venit de la punctul cu var, însă ambele lovituri de la 11 metri au fost contestate vehement atât de arădeni, cât şi de diverse alte voci din fotbalul românesc.

Astfel, suporterii celor de la UTA le-au transmis jucătoirlor că le vor adsigura o primă pentru a le mulţumi pentru efortul depus şi pentru a încerca să le ridice moralul.

Gestul senzaţional al fanilor UTA-ei după înfrângerea controversată împotriva FCSB-ului

Familia utistă oferă echipei o primă, ca o reparaţie morală pentru băieţii noştri care au luptat admirabil împotriva a 14 adversari.

Cu toţii am trecut duminică seara prin momente de stupoare, furie, frustrare şi revoltă, ca urmare a arbitrajului scandalos din meciul cu FCSB, care ne-a privat de o victorie binemeritată.

Unii dintre noi am trăit în viaţă experienţa unui furt la care am fost supuşi, aşa că înţelegem sentimentul de umilinţă şi profundă nedreptate pe care îl induce o asemenea situaţie.

Acesta este motivul pentru care dorim să le dovedim jucătorilor noştri că sloganul `Pentru noi, sunteţi victorioşi` nu este doar o metaforă.

Nu le putem oferi punctele furate, dar le putem oferi o răsplată materială pentru munca lor.

Cunoscând caracterul băieţilor din vestiar, suntem convinşi că banii pierduţi sunt ultimul lucru la care s-au gândit în urma meciului cu FCSB.

Însă orice om care a muncit măcar o zi din viaţa lui, ştie că banii simbolizează de fapt recunoaşterea muncii prestate şi a valorii ei.

Noi credem că echipa UTA merită aceşti bani, pentru că a muncit şi a făcut-o foarte bine.

Dorim de asemenea ca prin acest gest să contribuim şi la ridicarea moralului jucătorilor în perspectiva meciului de sâmbătă.

Sperăm ca orgoliul vostru personal şi profesional, îngemănat cu susţinerea de care aveţi parte din partea clubului şi a suporterilor, să vă întărească şi să vă unească!

Pentru noi UTA a câştigat meciul cu FCSB! Pentru noi doar UTA contează!”, se arată în mesajul postat de fanii arădeni.

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare