Experiențe împreună.
You are here:

Gestul superb al unui star de la Manchester United. A donat o sumă impresionantă şi a preferat să rămână în anonimat

Gestul superb al unui star de la Manchester United. A donat o sumă impresionantă şi a preferat să rămână în anonimat

Manchester United

Comentarii

Multe vedete din fotbalul mondial au făcut donaţii consistente în această perioadă. O sumă generoasă a fost oferită şi de David De Gea, doar că gestul său ar fi putut trece neobservat.

Joacă în Anglia, dar nu a uitat de unde a plecat. David de Gea a donat 270.000 de lire sterline (300.000 de euro) pentru a ajuta la lupta împotriva coronavirusului în Spania.

Suma urmează să fie folosită pentru achiziţionarea de echipamente medicale şi pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile. Portarul lui Manchester United a preferat ca gestul său să rămână în anonimat, însă totul a ieşit la iveală după o postare pe Twitter a Preşedintelui Comunităţii din Madrid.

''Mulţumim, De Gea, îţi suntem recunoscători. Marele ajutor oferit oferit Comunităţii Madrid va fi esenţial pentru combaterea COVID19. Suntem mândri de tine!'', a declarat Isabel Dyaz Ayuso.

Spania a depăşit China la numărul deceselor provocate de coronavirus şi a devenit a doua cea mai afectată ţară din lume.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe