Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul suporterilor Universităţii Cluj în memoria lui Emil Jula. Banner amplasat pe stadionului echipei

Gestul suporterilor Universităţii Cluj în memoria lui Emil Jula. Banner amplasat pe stadionului echipei

Fotbal intern

Comentarii

Fanii Universităţii Cluj, prin Asociaţia Şepcile Roşii, au amplasat, duminică, un banner In Memoriam Emil Jula, fostul jucător al echipei decedat sâmbătă la doar 40 de ani. Mesajul emoţionant a fost amplasat pe suprafaţa exterioară a Cluj Arena.

”Nu îţi vom uita devotamentul şi fidelitatea. Gabi Jula, te plânge Universitatea!”, au scris fanii Şepcilor Roşii pe bannerul amplasat pe Cluj Arena.

Nu îţi vom uita devotamentul şi fidelitatea Gabi Jula, te plânge Universitatea.

Publicată de Sepcile rosii pe Duminică, 23 august 2020

Emil (Gabi) Jula, fost jucător la Universitatea Cluj, Oţelul Galaţi sau Energie Cottbus, a murit sâmbătă, la doar 40 de ani, a anunţat FC ”U”.

Jula s-a retras din fotbal în 2018, după o experienţă în ligile inferioare din Germania, la TuS Bersenbruck.

Născut şi crescut la Cluj, Jula a evoluat în perioada 1998-2006 la Universitatea, iar ulterior a plecat la Oţelul Galaţi, unde a stat două sezoane. În 2007, el a făcut parte din echipa care câştiga Cupa Intertoto.

În 2008, atacantul a fost transferat de Energie Cottbus, formaţie la care a strâns 100 de meciuri, 29 de goluri şi 24 de pase decisive, 27 dintre aceste partide fiind în Bundesliga.

Tot în Germania, Jula a mai jucat pentru MSV Duisburg şi VfL Osnabruck. În 2013, după ce a avut o experienţă şi în Cipru, la Anorthosis, clujeanul s-a întors în fotbalul românesc, la Ceahlălul Piatra Neamţ, unde a stat un sezon, înainte să se întoarcă la ”U” Cluj, respectiv Oţelul.

Afla mai multe despre: emil jula 

viewscnt
Articole similare