Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Chivorchian a lipsit de la ultimele meciuri ale lui Juventus. Dezvăluiri incredibile despre momentele de coşmar prin care trece acesta!

Gheorghe Chivorchian a lipsit de la ultimele meciuri ale lui Juventus. Dezvăluiri incredibile despre momentele de coşmar prin care trece acesta!

Superliga

Comentarii

Gheorghe Chivorchian a lipsit de la ultimele meciuri ale lui Juventus, surse din club precizând că preşedintele clubului se teme că va fi condamnat cu executare în dosarul finanţării ilegale a Politehnicii Timişoara.

Fostul preşedinte al Poli Timişoara a primit 3 ani şi 10 luni în primă instanţă, după ce a fost acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Chivorchian a mai fost obligat de instanţă să plătească şi 5.050.000 lei, sumă ce reprezintă prime pentru performanţe sportive dobândite în perioada 2008-2011, în timpul mandatului său la Timişoara.

Chivorchian a confirmat informaţiile. "Sunt în concediu ca orice om din ţara asta. Este adevărat că sunt prins cu procesul, cu termenele de judecată. Aştept odată să se dea o decizie finală pentru că nu e deloc confortabil să treci prin asemenea trăiri. Sunt termene foarte, foarte scurte, de la o săptămâna la alta, şi e multă alergătură. Decizia finală trebuia să vină de acum 6 luni, dar se tot amână. Tot ce vreau este să fiu judecat corect, nimic mai mult... Ce pot să fac mai mult de atât? Sunt în concediu de la club, dar asta nu înseamnă că nu ţin legătura telefonic cu cei de acolo", a declarat ieri Chivorchian pentru Gazetă.

 

Afla mai multe despre: juventus bucurestiproblemepuscarietemeretribunalconcediugheorghe chivorchian 

viewscnt
Articole similare