Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Hagi a bătut palma cu un partener important. Cine este noul sponsor al celor de la FC Viitorul: "Suntem onoraţi"

Gheorghe Hagi a bătut palma cu un partener important. Cine este noul sponsor al celor de la FC Viitorul: "Suntem onoraţi"

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Hagi a bătut palma cu cei de la Superbet, noii sponsori ai celor de la Viitorul.

Gheorghe Hagi a bătut palma cu un partener important

Casa de pariuri şi Jocuri de noroc Superbet vor fii noii sponsori ai celor de la FC Viitorul Constanţa. Aceştia au semnat un parteneriat cu echipa lui Gică Hagi şi este primul contract de acest fel pe care constănţenii îl au cu o casă de pariuri.

FC Viitorul a fost fondată în 2009, iar 3 ani mai târziu a ajuns în Liga I. La 8 ani de la înfiinţare constănţenii au reuşit să câştige primul titlu de campioană a României (2017). Sub comanda directă a lui Hagi pe banca tehnică, Viitorul a câştigat în 2019 Cupa şi Supercupa României, reuşind astfel să obţină toate cele trei trofee din Liga I în palmaresul clubului.

Unul dintre obiectivele celor de la Viitorul Constanţa este acela de a da şi mai mulţi jucători la loturile României şi să ajute echipa naţională să obţină din nou performanţe ca cele ale Generaţiei de Aur, măcar. Pentru acest lucru li s-au alăturat şi cei de la Superbet, care au declarat prin Vlastimir Vukadinovic, Directorul Global de Marketing al Superbet, următoarele: "Cu toţii ne dorim să vedem România din nou în fazele finale ale marilor turnee şi să fim martorii unei noi Generaţii de Aur.Proiectul Academiei Hagi şi strategia clubului FC Viitorul ne-au arătat deja că ridicarea fotbalului românesc este aproape, prin numărul mare de jucători crescuţi acolo care au evoluat la Europeanul de Tineret din 2019.

Sperăm să avem astfel de mari bucurii şi la Campionatele Mondiale şi Europene de seniori, unde credem că naţionala va fi construită în jurul absolvenţilor Academiei Hagi. Viitorul este un club tânăr prin anul înfiinţării dar veşnic tânăr prin generaţiile pe care le propune în fiecare sezon. Faptul că într-o perioadă atât de scurtă a reuşit să urce pe prima scenă, să cucerească trofee, să participe în Europa şi să dea fotbalişti de bază naţionalelor este remarcabil.

Noi, la Superbet, susţinem acest proiect şi ne dorim să punem umărul, alături de Viitorul, la creşterea următoarei generaţii de campioni. La fel ca Viitorul, punem accentul pe tinereţe, având o medie de vârstă a angajaţilor similară cu cea a fotbaliştilor de acolo şi aş mai puncta că, asemenea Viitorului, Superbet este un brand născut şi crescut aici şi dornic de afirmare pe scena internaţională."

La prezentarea oficială a noului sponsor a fost prezent în calitate de reprezentant al clubului şi Preşedintele celor de la Viitorul, Gică Popescu.

"Suntem onoraţi sa avem Superbet că şi partener al echipei de seniori a FC Viitorul Constanta. Este o noua validare a modului în care viziunea noastră de creştere a unor valori sustenabile pentru sportul romanesc este împărtăşită de un brand românesc valoros. Împreună pentru Viitor!", a declarat Popescu.

Publicată de Viitorul FC pe Luni, 22 februarie 2021

FC Viitorul este pe locul 13 şi are 25 de puncte după 23 de etape în Liga I.

Despre Superbet

  • Fondat în 2008, Superbet este liderul industriei de pariuri sportive şi un important contributor la bugetul de stat
  • Prin programul#SusţinemSportulRomânesc, Superbet sponsorizează federaţii, cluburi sau sportivi din fotbal, handbal, baschet, ciclism, şah, kickboxing, raliuri, scrimă, înot şi ski.
  • Între acţionarii grupului se află şi gigantul american Blackstone, unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din lume
  • În 2019, Ziarul Financiar a inclus grupul Superbet în Top 10 cele mai valoroase companii româneşti
  • Superbet este singura companie românească de jocuri de noroc aflată în EGR Power 50, topul global al celor mai bune 50 de companii din acest domeniu, clasându-se pe locul 28 în 2020.
  • Este prima companie românească premiată trei ani consecutivi la Central and Eastern European Gaming Conference (CEEGC) cu trofeul suprem: Cel mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală şi de Est

Afla mai multe despre: viitorul hagi popescu superbet 

viewscnt
Articole similare