Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Hagi a prefaţat partida dintre Napoli şi Barcelona, din optimile Ligii Campionilor. "Napoli a demonstrat că poate juca împotriva oricărei echipe"

Gheorghe Hagi a prefaţat partida dintre Napoli şi Barcelona, din optimile Ligii Campionilor. "Napoli a demonstrat că poate juca împotriva oricărei echipe"

Fotbal

Comentarii

Liderul "Generaţiei de Aur" a României, Gheorghe Hagi a acordat un interviu publicaţiei italiene Il Mattino, în care a vorbit despre şansele lui Napoli împotriva celor de la Barcelona, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Manşa tur este programată marţi, 25 februarie, de la ora 22, în Italia. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1.

Gheorghe Hagi a jucat în Italia la Brescia, între 1992 şi 1994, timp în care a marcat 14 goluri în 61 de partide şi a rămas definitiv în inimile "Leilor din Lombardia". "Regele" a avut numai cuvinte de laudă la adresa formaţiei antrenate de "Pitbull-ul" Gennaro Gatusso. Cu toate acestea, Hagi a recunoscut că experienţa superioară este de partea Barcelonei, formaţie obişnuită cu presiunea şi cu meciurile în dublă manşă.

"Sunt două echipe pline de talent. Au foarte mulţi jucători cu o tehnică excelentă şi ambelor formaţii le place să deţină posesia şi să atace. De aceea, cred că marţea viitoare va fi un joc bun. Barcelona are multă experienţă internaţională şi este mai obişnuită cu astfel de meciuri în Europa. Albaştrii (n.r. - Napoletanii) au arătat deja, în trecut, că pot juca împotriva oricărei echipe. În acest sezon, au învins pe Liverpool, care este cea mai bună din Europa. Am văzut pe viu meciul tur din Belgia, cu Genk, şi am observat imediat că este o echipă europeană mare. Am fost <<lovit>> de calitatea lor. Pe cine plac de la Napoli? Lorenzo Insigne şi Dries Mertens sunt foarte puternici, la fel şi Fabian Ruiz. Îmi place mult şi Kalidou Koulibaly, pentru că este puternic şi rapid. Poate că eu l-aş fi deranjat mult, pentru că eram foarte rapid", a declarat Hagi, pentru Il Mattino.

 

 

Afla mai multe despre: fotbalhagi 

viewscnt
Articole similare