Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Hagi a recunoscut ce salariu a avut în cei şase ani pe banca Viitorului. "Aşa se face şi business-ul"

Gheorghe Hagi a recunoscut ce salariu a avut în cei şase ani pe banca Viitorului. "Aşa se face şi business-ul"

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, a recunoscut că în perioada în care antrena formaţia de la malul mării avea cel mai mic salariu din tot clubului.

În ultimii şase ani, Gheorghe Hagi s-a ocupat şi de banca tehnică a echipei pe care o patronează, Viitorul Constanţa. A bifat nu mai puţin de 244 de meciuri, reuşind să cucerească trei trofee: un titlu de campion, o Cupă a României, dar şi o Supercupă.

În toată această perioadă, Hagi avea în contract salariul minim pe economie, care ajunsese în vreme aceea la 1.263 de lei, iar în prezent este 1.346 de lei net.

"Prima grijă a mea era să ţin clubul. Nu m-au interesat banii acolo unde am antrenat. Am ieşit şase ani pe profit, dar eu am luat doar salariul minim pe economie. În rest, am făcut cinci ani muncă profesională, fără să iau un bonus.

Noi încercăm să dezvoltăm copiii, iar ei să îşi îndeplinească visele. Antrenorii sunt foarte bine plătiţi. Cei mai bine plătiţi din ţară. Eu trebuia să îmi fac datoria de acţionar şi să creez condiţii pentru ei. Dacă rămânea ceva şi pentru mine, bine. Dar eram ultimul, niciodată primul. Trebuie să ştii să dai, dacă vrei să primeşti.

Aşa se face şi business-ul. Banul e o consecinţă la tot ce faci. Rezultatul e la fel. Am consilieri, am delegat oameni, suntem o echipă”, a declarat Gică Hagi în cadrul unui interviu cu Andi Moisescu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare