Experiențe împreună.
You are here:

Gheorghe Hagi a urmărit din tribune Supercupa Belgiei. Cum îl vede pe Ianis după transferul la Genk şi ce a zis de meciul cu Gent: "Suntem în formă"

Gheorghe Hagi a urmărit din tribune Supercupa Belgiei. Cum îl vede pe Ianis după transferul la Genk şi ce a zis de meciul cu Gent: "Suntem în formă"
Comentarii

Gheorghe Hagi a văzut din tribune Supercupa Belgiei, însă Ianis n-a prins niciun minut în meciul câştigat de echipa sa, Genk, 3-0, cu Mechelen. "Regele" n-a mai revenit în România şi a rămas în Belgia, unde i-a întâmpinat pe jucătorii săi care se pregătesc pentru meciul din această seară cu Gent.

"Eu vin de la el, am stat 3 zile cu Ianis. Am vrut să văd şi eu Supercupa, am văzut Supercupa, să simt şi eu meciul, să văd fotbalul belgian mai bine. Ianis e la început, trebuie să se adapteze. Sper să aibă succes, să îl faceţi să fie mai bun" , a declarat Gheorghe Hagi la conferinţa de presă.

"Regele" a vorbit şi despre meciul pe care astăzi Viitorul îl va disputa la Gent, în prima manşă a turului doi preliminar din Europa League: "Suntem în formă, aşa cred eu, pentru că am început campionatul foarte bine. Va fi o dublă manşă deschisă, pentru că şi nouă ne place să jucăm fotbal şi adversarul e foarte bun. Sperăm ca de data aceasta să fie un rezultat mult mai bun decât a fost ultima oară aici".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe