Experiențe împreună.
You are here:

Gheorghe Hagi dă o nouă lovitură memorabilă. "Regele" pregăteşte un nou transfer de milioane. Puştiul de naţională care impresionează la Viitorul: "E extrem de inteligent"

Gheorghe Hagi dă o nouă lovitură memorabilă. "Regele" pregăteşte un nou transfer de milioane. Puştiul de naţională care impresionează la Viitorul: "E extrem de inteligent"galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a părăsit banca tehnică a echipei FC Viitorul, iar acum locul său a fost luat de Ruben de la Barrera pentru ca "Regele" să crească o nouă generaţie de campioni.

FC Viitorul este un club înfiinţat în 2009, iar ambiţia imensă a lui Gheorghe Hagi a făcut ca echipa să promoveze treptat din Liga a III-a până în Liga I, să evite de fiecare dată retrogradarea, iar în sezonul 2016/2017 a venit şi marea lovitură. FC Viitorul a produs marea surpriză şi a cucerit primul titlu din istoria clubului, după o luptă decisă în ultima etapă cu FCSB.

Au urmat meciurile din preliminariile europene, atât Europa League, cât şi Champions League, unde Viitorul n-a confirmat şi a părăsit de fiecare dată competiţiile încă din primele tururi. Însă, în 2019, clubul condus de Gheorghe Hagi a mai dat două lovituri importante. A cucerit Cupa şi Supercupa României, iar acum “Regele” este pregătit să treacă la nivelul următor şi să se lupte cu granzii Europei.

Gheorghe Hagi dă o nouă lovitură memorabilă. "Regele" pregăteşte un nou transfer de milioane

După ce a scos fotbalişti importanţi pe bandă rulantă, care acum au ajuns oameni de bază în echipa naţională a României, precum Răzvan Marin, Florinel Coman, Ianis Hagi, Alexandru Cicâldău sau Cristi Manea, acum, Gheorghe Hagi, Gheorghe Hagi a început din nou să caute tinere talente în toată ţara, iar unul dintre ele este şi Dănuţ Nechifor. 

Adus în iarna acestui an, de la Unirea Ruginoasa, Dănuţ Nechifor este marele pariu al "Regelui" pentru viitorul apropiat. Mijlocaşul de 13 ani a reuşit chiar să fie deja convocat la România U15, iar acum speră să debuteze în Liga I în cel mult patru ani.

"Dănuţ este un copil foarte muncitor, foarte serios, sunt foarte mulţumit de randamentul lui. E un jucător foarte tehnic, inteligent, un foarte bun pasator, un jucător care creează foarte mult în joc.

Acestea sunt calităţile pe care le-am observat la el în lunile în care am lucrat cu el, de aceea îmi şi place foarte mult. Inclusiv domnul Gheorghe Hagi l-a remarcat la unele jocuri pe care le-a făcut cu cei de vârstă mai mare, a fost în tribune şi Dănuţ a fost unul dintre remarcaţii dânsului.

Pentru mine, personal, fiind antrenorul lui, e un jucător foarte important pentru echipa mea" , a declarat antrenorul fotbalistului, Sorin Rădoi, pentru prosport.ro.

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul