Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Hagi e în culmea fericirii şi le-a dat o primă jucătorilor săi: "Eu aşa am învăţat de la Cruyff"

Gheorghe Hagi e în culmea fericirii şi le-a dat o primă jucătorilor săi: "Eu aşa am învăţat de la Cruyff"

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul s-a impus cu 1-0 în ultima etapă a sezonului regulat în faţa celor de la FC Botoşani şi a obţinut, pentru a patra oară consecutiv, calificarea în play-off. Astfel, Gheorghe Hagi le-a oferit şi o primă jucătorilor săi.

"Îi felicit pe băieţi, le-am dat şi o primă, pentru că aşa era normal. E munca lor şi bravo lor. Nu le-am zis-o înainte de meci, le-am zis-o după meci. E o primă bunicică pentru ei, merită. Toţi banii care vin de la televiziune acum, diferenţa dintre play-off şi play-out, toţi aceşti bani sunt ai lor. Facem o muncă frumoasă. Producem foarte mulţi jucători, jucăm un fotbal foarte bun.

Aceste lucuri înseamnă Viitorul. Noi căpătăm experienţă zi de zi, suntem tineri. Un om tânăr învaţă. Chiar şi eu, la vârsta mea, învăţ din toate acestea. Dacă vrei să progresezi... Dacă nu vrei să progresezi, atunci crezi că le ştii pe toate şi nu mai faci nimic. Dar nu e la mine. Eu aşa am învăţat de la Cruyff, că trebuie să înveţi în fiecare zi, să progresezi" , a declarat Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: viitorulhagi 

viewscnt
Articole similare