Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Hagi îşi lansează, sâmbătă, cartea sa de suflet - "Campionii creează campioni"

Gheorghe Hagi îşi lansează, sâmbătă, cartea sa de suflet  - "Campionii creează campioni"

Farul Constanța

Comentarii

Sâmbătă, de la ora 17, liderul "Generaţiei de Aur", Gheorghe Hagi, îşi lansează cartea după care şi-a ghidat paşii în cariera sa de fotbalist, dar şi din momentul în care a decis să se retreagă din activitate. Evenimentul are loc la hotelul său din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa.

Lucrarea gândită şi scrisă de Gheorghe Hagi este un concept tehnic, lansat la zece ani distanţă de înfiinţarea celor două mari proiecte ale sale, "Academia <Gheorghe Hagi>" şi "FC Viitorul".

Printre temele abordate, "Regele" povesteşte experienţele pe care le-a trăit la cele mai mari echipe ale lumii, Real Madrid sau Barcelona, şi cum l-au influienţat acestea, peste ani,  în proiectele sale. 

Gheorghe Hagi anunţa în urmă cu doi ani de zile lansarea acestei cărţi, iar momentul mult aşteptat a sosit: 

"O să scot o carte. O să vedeţi cu toţii ce a făcut Hagi în 42 de ani de fotbal, cum am învăţat eu fotbalul. O să vă arăt care e ideea mea despre fotbal. Toate lucrurile structurate bine, pentru că mie mi-a plăcut gramatica mai mult decât compunerea. Eu nu compun, eu sunt un tip pragmatic gramatical, chiar dacă unii spuneţi că mai greşesc. Mie îmi place subiectul şi predicatul. Trebuie să cunosc foarte bine principiile. Ăsta sunt! Îmi place subiectul şi predicatul, nu compunerile. Dacă compunem, trecem în filosofie. Trebuie să ştim ce vrem de la viaţă, iar eu ştiu că mie mi-a plăcut şi m-am născut să câştig. Vreau să ajung cel mai bun, pentru că nu m-am născut cel mai bun, ci am devenit cu muncă", spunea Hagi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare