Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Hagi jubilează! Louis Munteanu a ajuns în Italia şi urmează să fie prezentat oficial la Fiorentina. Câţi bani încasează Viitorul

Gheorghe Hagi jubilează! Louis Munteanu a ajuns în Italia şi urmează să fie prezentat oficial la Fiorentina. Câţi bani încasează Viitorul

Fotbal

Comentarii

Jurnaliştii italieni de la "Tuttomercato" au anunţat că fotbalistul român Louis Munteanu (18 ani) a ajuns în Italia, vineri seară, şi urmează să semneze cu Fiorentina în cel mai scurt timp. Viitorul lui Hagi va încasa 2 milioane de euro, plus un procent dintr-o vânzare ulterioară.

Informaţia a fost confirmată şi de către "FirenzeViola.it", unul dintre site-urile suporterilor Fiorentinei, cei care au aflat din interiorul clubului că mutarea se va realizat, într-un final, contrar celor apărute în presa din România, cum că fotbalistul s-ar fi răzgândit. Jucătorul a ajuns vineri seară în Italia şi va fi anunţat oficial transferul în acest weekend.

Viitorul Constanţa va încasa în schimbul atacantului suma de 2 milioane de euro, dar va păstra şi un procent dintr-un eventual transfer pe viitor. Louis Munteanu va deveni al şaselea fotbalist român trecut pe la Firenze, după Ianis Hagi, Ciprian Tătăruşanu, Adrian Mutu, Bogdan Lobonţ şi Marius Lăcătuş.

"Louis Munteanu a meritat golul, la juniori a dat o mulţime de goluri şi nu mai avea ce să facă pe acolo, pentru că deja era un pic faraon acolo şi atunci am fost obligat să îl aduc la echipa mare, să simtă, să vadă fotbalul mai puternic, să îl facă pe el să devină mai bun, să se antreneze, să sufere, să vadă cum e la seniori, dar are calitate multă. Calitatea numărul 1 a lui este că nu are teamă, are demarcare şi execuţii foarte bune cu ambele picioare, e un nouar clasic, e foarte bun", declarat Hagi în noiembrie 2019, după primul gol marcat de Louis Munteanu în Liga 1, după un meci cu Chindia Târgovişte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare