Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Hagi n-a renunţat la calificare. "Regele" are planuri mari pentru retur: "Sper să producem minunea"

Gheorghe Hagi n-a renunţat la calificare. "Regele" are planuri mari pentru retur: "Sper să producem minunea"

UEFA Europa League

Comentarii

FC Viitorul a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 6-3 (5-1), de belgienii de la KAA Gent, în prima manşă a turului doi preliminar din Europa League. Gazdele au condus cu 6-1, după 50 de minute de joc. Returul va avea loc peste o săptămână.

"O înfrângere grea. Cred ca ofensiv am jucat bine, de aceea am marcat trei goluri în deplasare, dar defensiv am jucat foarte slab. Din păcate, le-am dat foarte multe spaţii în prima repriză, iar ei au calitate şi jucători foarte buni. Cred că şi noi, şi ei în plan defensiv nu am jucat bine, lucru care îmi dă speranţă acasă, să facem un meci foarte bun, perfect, în care trebuie să marcăm trei goluri şi să nu luăm niciunul sau patru şi să luăm doar unul.

Totul este posibil în fotbal, important este să credem în noi. După o repriză proastă, am făcut o repriză foarte bună. Aşa că rămânem cu repriza a doua şi vedem ce vom face la Constanţa. S-a văzut că ambele echipe joacă bine ofensiv, dar mai au de lucrat defensiv. Noi, de marcat, marcăm, ştim să jucăm fotbal, numai că fără minge am făcut foarte multe greşeli colective. Sunt conştient că defensiv am jucat foarte slab, ofensiv am jucat bine, ne-am ridicat la nivel, am făcut faze frumoase.

Sperăm ca acasă să producem minunea, să facem ceva. Nu luăm din valoarea adversarului, pentru că adversarul are o valoare foarte bună, fotbalul din Belgia este la un nivel foarte bun, mult mai ridicat ca al fotbalului nostru.

Cineva m-a învăţat că, decât să pierzi cu 1-0, mai bine... Ce contează câte goluri iei, important este să joci fotbal, înveţi din toate. Ce-i în fotbal astăzi, nu mai e valabil mâine. Mâine e o altă zi şi o luăm de la capăt, să muncim în continuare şi să progresăm", a declarat Hagi, în conferinţa de presă organizată după meci.

Învingătoarea din această dublă manşă va evolua cu câştigătoarea dintre AEK Larnaca (Cipru) şi Levski Sofia (Bulgaria), în turul al treilea preliminar al Ligii Europa. În meciul tur, disputat în Cipru, gazdele s-au impus cu 3-0 (Giannou '67, Ruiz '70, Hevel '75 - bulgarul Milanov a fost eliminat în minutul '45+2).

Afla mai multe despre: hagieuropa league 

viewscnt
Articole similare