Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Hagi şi-a stabilit strategia pentru sezonul viitor. Mişcări de trupe la Viitorul Constanţa

Gheorghe Hagi şi-a stabilit strategia pentru sezonul viitor. Mişcări de trupe la Viitorul Constanţa

Fotbal

Comentarii

Pentru prima dată sub noul format competiţional, Viitorul Constanţa nu a reuşit să acceadă în play-off, iar acest lucru nu are cum să îl mulţumească pe managerul tehnic al echipei, omul care decide totul la Ovidiu, Gheorghe Hagi. În noul sezon, nume noi vor face parte din lotul său.

Din punct de vedere financiar, Viitorul Constanţa nu este un club care se poate plânge de lipsuri. Numai în ultimul sezon a vândut jucători în valoare de 7.8 milioane de euro, fără să aducă jucători noi contra unor sume de bani, ci doar liberi de contract. Cu toate acestea, în contextul crizei economice care loveşte întreagul mapamond, implict şi România, Gică Hagi nu are de gând să fie excepţia de la regulă şi apelează la măsuri de austritate, la fel ca celelalte cluburi din Liga 1.

Prima decizie a clubului pentru sezonul viitor este să se formeze un lot competitiv apelând la jucătorii împrumutaţi în Liga 1 şi eventual Liga a 2-a. Şi nu sunt deloc puţini. Lucru confirmat de preşedintele clubului, Gică Popescu:

"Noi suntem unul dintre cluburile norocoase, pentru că, ştiţi foarte bine care este filosofia noastră, aceea de a promova cât mai mulţi tineri. Avem mulţi jucători împrumutaţi la echipe din Liga 1, pe care îi vom aduce înapoi în această vară. Această perioadă ne va ajuta să readucem acasă jucătorii noştri, să facem un lot bazat pe tineri şi să începem anul care vine cu încredere. Nu avem lista definitivă, dar am discutat aproape în fiecare zi cu Gică despre acest lucru”, a spus Gică Popescu, la ProSport Live.

Gheorghe Hagi şi-a stabilit strategia pentru noul sezon. Mişcări de trupe la Viitorul Constanţa 

În acest moment Viitorul Constanţa îi are trimişi împrumut pe Szabolcs Kilyen la Dinamo, Alexandru Măţan şi Valentin Cojocaru la FC Voluntari, Robert Neciu la Chindia Târgovişte, Marius Leca şi Alexandru Stoica la Farul Constanţa, Arpad Tordai la U Cluj, Andreas Iani la Daco-Getica, Ciprian Perju la Gloria Buzău sau Andrei Tîrcoveanu la Concordia Chiajna.

La capitolul plecări, Hagi îl poate pierde pe Rivaldinho, dorit de Cruzeiro din Brazilia, Bradley de Nooijer, Radu Boboc sau Virgil Ghiţă, curtaţi şi ei de mai multe formaţii din România şi străinătate.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare