Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Hagi şi Dan Petrescu fac front comun pentru Ianis Hagi: "L-am scos noi acum de la naftalină. Sunt dezgustat"

Gheorghe Hagi şi Dan Petrescu fac front comun pentru Ianis Hagi: "L-am scos noi acum de la naftalină. Sunt dezgustat"

Fotbal intern

Comentarii

Ianis Hagi a jucat din nou în Liga după aproape doi ani, iar imediat după remiza dintre FC Viitorul şi Astra, Gheorghe Hagi a răbufnit la conferinţa de presă. "Regele" şi-a exprimat nemulţumirile faţă de felul în care a fost tratat fiul său la Fiorentina.

"Sunt dezamăgit şi dezgustat de ceea ce s-a întâmplat cu Ianis în ultimul an şi jumătate. Din păcate, nouă, în faţă, ni s-a zis altceva. El a semnat pe cinci ani, fără să se uite pe vreo hârtie, a semnat tot, că aşa era cuvântul nostru, pentru că noi chiar avem cuvânt. Iar de când a semnat, n-a mai apărut. A semnat pe cinci ani, cum au vrut ei, apoi, la revedere, direct la naftalină, era să piardă şi echipa naţională U21" , a declarat Gheorghe Hagi.

"Am vorbit cu antrenorii mei, cu staff-ul meu, puteţi să-i întrebaţi să vedeţi ce le-am spus eu despre Ianis Hagi. Am văzut câteva amicale şi am rămas impresionat de felul în care arată fizic acum. Mi se pare o schimbare mare, cum arăta înainte şi cum arată acum. Chiar dacă Gică Hagi este supărat, perioada asta în Italia l-a ajutat foarte mult, l-a maturizat, are forţă, are atitudine, va fi un jucător foarte important pentru campionatul românesc" , a declarat antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescugheorghe hagifc viitorul 

viewscnt
Articole similare