Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Mustaţă a dezvăluit că Peluza Nord a fost gata să meargă peste Gigi Becali! ”Se luase hotărârea să mergem la Palat!”

Gheorghe Mustaţă a dezvăluit că Peluza Nord a fost gata să meargă peste Gigi Becali! ”Se luase hotărârea să mergem la Palat!”

FCSB

Comentarii

După ce FCSB a fost învinsă cu 1-0 de către Rapid, pe Arena Naţională, liderul suporterilor echipei, Gheorghe Mustaţă, a dezvăluit că Peluza Nord a fost gata să meargă la Gigi Becali acasa.

Fanii au planificat totul după eşecul în faţa giuleştenilor, chiar înainte ca Becali să îl înlocuiască pe Dinu Todoran cu Edi Iordănescu. Omul care a luat titlul cu CFR sezonul trecut a efectuat deja primul antrenament cu FCSB şi a oferit primele declaraţii din postura de antrenor al roş albaştrilor.

Gheorghe Mustaţă a dezvăluit ca planul care fusese făcut, nu a mai fost pus în practică, până la urmă. 

”Se luase hotărârea să mergem la Palat!”

”Se luase hotărârea să mergem la Palat, iar dacă nu-l găsim, acasă la domnul Gigi Becali, să vorbim direct. Ne pregătisem, cu oră, cu tot, când ne întâlnim. Vorbim de Peluza Nord, câteva sute de oameni. Trebuia să se pună punct la acest capitol. Am spus ce vrem să facem, iar MM ne-a zis că Gigi e foarte supărat de ce a văzut la meciul cu Rapid”, a spus Gheorghe Mustaţă, la ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb-fani-becali -mustaţă 

viewscnt
Articole similare