Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Mustaţă a reacţionat după ce instanţa a decis că palmaresul care include Cupa Campionilor Europeni aparţine Clubului Sportiv al Armatei! ”Cine este acum continuatoarea? Voi înţelegeţi?”

Gheorghe Mustaţă a reacţionat după ce instanţa a decis că palmaresul care include Cupa Campionilor Europeni aparţine Clubului Sportiv al Armatei! ”Cine este acum continuatoarea? Voi înţelegeţi?”

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă a reacţionat după ce FCSB a pierdut un nou proces în faţa celor de la CSA Steaua.

FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, şi clubul armatei, Steaua, se află într-un conflict juridic de mai mulţi ani. Asociaţia Steliştilor 1947 a făcut public luni, pe reţelele de socializare rezultatul unui nou proces, care are lăgătură cu palmaresul Stelei până în 1998, deţinut de clubul armatei din al doilea eşalon al fotbalului românesc, şi nu de FCSB, care susţine că este continuatoarea secţiei de fotbal din Ghencea. 

Liderul Peluzei Nord a declarat că această decizie o să îi deruteze şi mai mult pe suporterii roş-albaştrilor, deoarece obiectivul a fost să se identifice cine a fost cu adevărat continuatoarea Stelei. 

Mustaţă consideră că decizia nu a fost deloc corectă, pentru că nu acesta a fost obiectivul conflictului dintre cele două entităţi. El susţine că lucrurile nu au fost deloc clarificate după decizia luată de către Curtea de Apel Bucureşti. 

Cine este acum continuatoarea? Voi înţelegeţi?

”Prea multe comentarii nu prea pot să fac acum, deoarece vreau să consult şi eu mult mai bine avocaţii. Dar la prima vedere noi nu mai înţelegem nimic. În mod clar nu ăsta a fost obiectul cauzei noastre. Cine este acum continuatoarea? Voi înţelegeţi? Noi asta am vrut să aflăm de la început cine este continuatoarea de drept a Stelei.

Dar ce s-a decis? S-a decis împărţirea palmaresului. Nimeni nu o să mai înţeleagă nimic, iar oamenii vor intra şi mai rău în ceaţă. Unii vor rămâne cu Cupa Campionilor, iar alţii cu o semifinală de Cupa UEFA? Acel act de privatizare trebuie studiat cu mare atenţie. Nu aveai cum să iei o echipă fără palmares. Credeam că lucrurule se vor clarifica, dar observ că nu”, a spus Mustaţă pentru ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb-csa-mustaţă 

viewscnt
Articole similare