Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Mustaţă avertizează: “Suporterii au fost minţiţi în masă! O să le arăt celor de la CSA că Ghencea e şi casa noastră”

Gheorghe Mustaţă avertizează: “Suporterii au fost minţiţi în masă! O să le arăt celor de la CSA că Ghencea e şi casa noastră”

FCSB

Comentarii

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă a făcut o serie de anunţuri referitoare la Asociaţia Suporterilor, care va fi activă începând cu luna iunie. El avertizează că este dreptul FCSB-ului să poată juca de asemenea pe noul stadion Steaua.

“Aştept să vină alturi de noi chiar şi suporterii Stelei din Liga a 4-a. Să fim din nou cei mai puternici şi să umplem stadionul. Sunt sigur că vor fi alături de noi, mai ales dacă Armata nu mai ajută clubul după această pandemie. Preşedintele Asociaţiei va fi avocatul Virgil Boglea. Nici nu voia să fie plătit, dar am insistat să primească măcar salariu mediu pe economie. Cine vrea să se înscrie în Asociaţie plăteşte cel mult 2 euro pe lună. În schimbul cardului, beneficiază de numeroase facilităţi. Asistenţă juridică, dacă va fi nevoie. Prioritate la rezervarea biletelor, mai ales la meciuri internaţionale, la aniversarea unui abonat, acela primeşte ori un tricou cu semnături, ori mesaje video de la fotbalistul preferat. Toate detaliile vor fi anunţate şi pe site, pentru că vom avea şi site-ul Asociaţiei" a declarat Gheorghe Mustaţă la Radio Sport 1.

Avertismentul lansat de Gheorghe Mustaţă pentru fanii echipei Steaua

"Domnul avocat Virgil Boglea susţine că în procesele câştigate de Florin Talpan au fost numeroase nereguli. Cred că împărţirea clubului s-a făcut printr-o minţire în masă a suporterilor, dar lucrurile nu vor rămâne aşa. Decizia referitoare la palmares nu este definitivă şi vom lupta în acest sens. Referitor la stadionul Steaua, marea mea ambiţie este să jucăm noi, FCSB cum ne spuneţi voi, chiar meciul de deschidere al stadionului. Poate fi un meci FCSB-Galatasaray, spre exemplu. Am să le arăt celor de la Steaua că şi noi putem juca acolo, e şi casanoastră“ a mai declarat Mustaţă, pentru sursă citată.

Helmuth Duckadam, ca preşedinte de onoare al Asociaţiei Suporterilor FCSB a declarat: “Sunt onorat de propunere şi am acceptat imediat. Şi dacă sunt angajat, dar şi dacă nu aş mai fi angajat la FCSB, acest club, care pentru mine e tot Steaua, mi-a oferit cele mai mari satisfacţii din carieră, iar eu nu pot uită asta. Voi fi legat de FCSB toată viaţă mea. Abia aştept că aceşti suporteri, după ce se vor organiza, vor umple stadionul Steaua, pentru că avem tot dreptul să jucăm acolo. E făcut şi din banii noştri. Nu cred că Armata poate administra acel stadion şi cred că nu vor fi atât de naivi şi să refuze banii celor care vor să plătească pentru a juca acolo”

Afla mai multe despre: steauafcsbghenceamustaţă 

viewscnt
Articole similare