Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Popescu, reacţie superbă după ce fiul său s-a calificat cu România U19 la Euro 2022: ”La fel ca mine”

Gheorghe Popescu, reacţie superbă după ce fiul său s-a calificat cu România U19 la Euro 2022: ”La fel ca mine”

Echipa națională

Comentarii

Gheorghe Popescu a transmis un mesaj pentru România U19, selecţionată din care face parte şi fiul său, Nicolas.

Selecţionata U19 a României a reuşit să se califice la turneul final al Campionatului European, la aceasta categorie de vârstă, din Slovacia. Competiţia va avea loc în perioada 18 iunie – 1 iulie 2022.

Din reprezentativa condusă de Adrian Văsâi face parte şi Nicolas Popescu, fiul ”Baciului”. În partida cu câştigată cu Croaţia, scor 2-1, jucătorul de 19 ani a evoluat din minutul 28.

Gheorghe Popescu, reacţie superbă după ce fiul său s-a calificat cu România U19 la Euro 2022: ”La fel ca mine”

După calificarea lui Nicolas şi a României U19 la Euro 2022, Gheorghe Popescu şi-a transmis trăirile printr-o postare în mediul virtual, în care a amintit de performanţa similară realizată de reprezentativa U19 a României la Euro 1986 din care făcea parte chiar el.

”Amintiri. La fel ca mine, Nico va merge la un Campionat European U19. Sâmbătă, echipa naţională Under 19, din care face parte şi fiul meu, Nicolas, a obţinut o superbă calificare la turneul final al Campionatului European. Meciul care avea să însemne calificarea s-a disputat contra Croaţiei, chiar ţara gazdă a grupei de la Turneul de Elită.

Nico a intrat pe teren în minutul 28. Mi-am adus aminte cu emoţie de calificarea pe care am obţinut-o cu echipa naţională la aceeaşi categorie de vârstă la Campionatul European din 1986. Eram căpitan de echipă într-o generaţie în care-i aveam colegi, între alţii, pe Prunea, Dan Petrescu şi Ovidiu Sabău.

Calificarea de sâmbătă a fost cu atât mai frumoasă pentru noi, cu cât de la Farul au mai jucat Gabriel Dănuleasa, Luca Andronache şi Răzvan Tănasă. Iar din lotul care a obţinut calificarea au mai făcut parte Dan Sârbu, Ştefan Bodişteanu şi Eduard Radaslavescu, care au lipsit la acest meci din motive medicale. Felicitări, copii! Succes la vară, la turneul final din Slovacia!”, a scris Gică Popescu, pe Facebook.

Afla mai multe despre: gica popescuromania u19nicolas popescu 

viewscnt
Articole similare