Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Tadici şi-a pus la zid jucătoarele: ”Treci pe bancă! Pleacă de aici!”

Gheorghe Tadici şi-a pus la zid jucătoarele: ”Treci pe bancă! Pleacă de aici!”  galerie foto

Handbal

Comentarii

CSM a început cu o victorie returul din liga naţională de handbal feminin. Contra Zalăului lui Tadici, vicecampioana României a avut un avantaj de trei goluri la pauză, iar diferenţa s-a păstrat până la final.

CSM s-a impus cu 27 -24 şi a egalat-o la puncte pe SCM Râmnicu Vâlcea, care are un meci mai puţin disputat. Cel mai tensionat moment al partidei a fost unul dintre time-out-urile fostului selecţioner Tadici.

Gheorghe Tadici nu a fost deloc încântat de jocul elevelor sale şi într-unul dintre time-out-uri le-a pus la zid. 

Tadici a luat-o în primire pe Dana Kader, eleva sa de la HC Zalău: ”În loc să vorbeşti, ar trebui să începi să joci, ai înţeles. Să joci pentru echipă, băi! Nu ce vrei tu să joci. (n.r Reacţia Danei Abed Kader: ”Păi joc pentru echipă”). Ai făcut fault în atac şi ai fugit. Le-ai dus la 21 de la 18. Treci pe bancă! Pleacă de aici!”  Tadici s-a întors apoi către celelalte jucătoare: ”Dă-i schimbare de direcţie şi dă-i retur în centru. Vă tot invitaţi. În apărare aţi început să fiţi amabile” a tunat fostul selecţioner.

”Sunt la handbal. Vrem să producem performanţă, nu suntem la biserică aici. La biserică o să mă vedeţi foarte smerit. Aici fiecare vrea să îşi apere munca pe care o face” a reacţionat Tadici după meci. Jucătoarea certată de Tadici a vorbit şi ea pentru Telekom Sport: ”M-am obişnuit, aşa este. Oricare antrenor ţipă la meciuri, m-am obişnuit” s-a mulţumit să spună Dana Kader.

sursa foto  TVR

Afla mai multe despre: gheorghe tadici 

viewscnt
Articole similare