Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinga, autorul golului fabulos de la Chiajna, şi-a explicat execuţia. Neagoe, supărat pe arbitraj

Ghinga, autorul golului fabulos de la Chiajna, şi-a explicat execuţia. Neagoe, supărat pe arbitraj

Superliga

Comentarii

Concordia Chiajna a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu echipa Sepsi Sfântu Gheroghe, în prima etapă a play-out-ului Ligii I. Rămaşi în zece jucători după eliminarea lui Oliveira, în minutul 42, oaspeţii au egalat la ultima fază a meciului, prin Ghinga, care a marcat din "foarfecă".

"Nu a fost o execuţie gândită. Pur şi simplu s-a întâmplat. E o mişcare pe care nu o fac des, dar acum a fost cu noroc. Speram să egalăm pe final la cum am jucat în această seară. A fost greu să jucăm în zece oameni încă din prima repriză. Muncim mult la antrenamente, domnul Neagoe e un om riguros, iar asta ne ajută" - a spus Sebastian Ghinga la Telekom Sport. 

"Dacă suntem realişti, trebuia să conducem cu două goluri la pauză. Maniera de arbitraj nu mi-a plăcut. Eu chiar am vorbit foarte puţin despre arbitraj. A fost jenant tot ce s-a întâmplat în această seară. Rezultatul e meritat după aspectul jocului. Chiajna nu ne-a pus vreo problemă în 11 contra 11. Sunt mândru de aceşti băieţi" - a spus Eugen Neagoe la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: chiajnasepsighingaliga 1 

viewscnt
Articole similare