Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinioanele se ţin lanţ de un fotbalist plecat cu scandal de la FCSB. Ultima sa echipă l-a pus şi ea pe liber după ce a avut coronavirus

Ghinioanele se ţin lanţ de un fotbalist plecat cu scandal de la FCSB. Ultima sa echipă l-a pus şi ea pe liber după ce a avut coronavirus

FCSB

Comentarii

Atacantul Lukasz Gikiewicz este din nou liber de contract. Fostul fotbalist de la FCSB şi-a încheiat socotelile cu Al-Faisaly după doar opt luni petrecute în Iordania. Polonezul în vârstă de 32 de ani e acum în căutarea unei echipe şi s-ar putea întoarce în ţara natală.

Conform unei postări pe Twitter a agentului jucătorului, Mateusz Fedyna, Gikiewicz a rămas fără angajament de câteva zile bune. Polonezul juca din ianuarie 2020 la Al-Faisaly, club pentru care a marcat patru goluri în nouă apariţii.

În prezent, viitorul atacantului în vârstă de 32 de ani este incert: „Este jucător liber de câteva zile. A evoluat în patru meciuri din acest sezon şi a dat două goluri. El e pregătit să revină oricând în Polonia. Banii nu sunt o problemă”, a declarat agentul lui Gikiewicz.

Lukasz Gikiewicz este un adevărat globtrotter. De-a lungul carierei a jucat la mai multe echipe din Arabia Saudită, în Thailanda, Cipru sau Kazakhstan. În ţara natală, atacantul a fost jucătorul lui Slask, Polonia Bytom, LSK, dar şi a multor altor echipe.

Gikiewicz este cunoscut microbiştilor din România pentru aventura sa la FCSB. El a evoluat patru meciuri pentru roş-albaştri în sezonul 2019-2020. Nu a marcat însă niciun gol şi a fost dat afară imediat de finanţatorul Gigi Becali.

Faptul că a rămas fără echipă nu este singura problemă cu care s-a confruntat recent polonezul. În august, Gikiewicz a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Din fericire, acesta şi-a revenit şi ia în serios posibilitatea de a se întoarce în ţara natală: „Mă simt singur în Iordania. Vreau să mă întorc. Nu am cine ştie ce pretenţii financiare. Cred că m-aş putea înţelege cu orice club din Polonia”, a declarat atacantul pentru presa din Polonia.

Afla mai multe despre: gikiewiczfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare