Experiențe împreună.
You are here:

Ghinion imens pentru CSM Bucureşti, înaintea meciului cu Bietigheim. Cristina Neagu s-a accidentat la ultimul antrenament

Ghinion imens pentru CSM Bucureşti, înaintea meciului cu Bietigheim. Cristina Neagu s-a accidentat la ultimul antrenament

Handbal

Comentarii

Cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu, s-a accidentat la ultimul antrenament al celor de la CSM Bucureşti, înaintea confruntării cu Bietigheim din Liga Campionilor, programată duminică, de la ora 19, şi sunt şanse minime să fie prezentă pe foaia de joc.

La ultimul antrenament, Cristina Neagu s-a ciocnit de una dintre colege şi a aterizat pe piciorul acestia, fiind nevoie de intervenţia corpului medical. Românca ar fi suferit o întindere a ligamentelor colaterale de la genunchi şi a fost nevoită să părăsească antrenamentul.

La o primă investigaţie, Cristina Neagu va trebui să stea departe de teren câteva săptămâni, până va fi sigură că problema nu se poate agrava.

LIVE VIDEO | Liga Campionilor: Bietigheim - CSM Bucureşti, de la ora 17, în direct pe Telekom Sport 1

Formaţia germană are cinci înfrângeri din tot atâtea partide şi pare a fi "Cenuşăreasa" Grupei A. A cedat acasă cu Esbjerg (26-33), Kristiansand (29-33) şi Rostov-Don (31-32), şi în deplasare cu Ljubljana (26-28) şi Metz (27-36).

De partea cealaltă, CSM Bucureşti are trei victorii în patru runde disputate, iar în singura înfrângere înregistrată, 25-30, pe terenul celor de la Kristiansand, nu s-a putut baza pe starul Cristina Neagu, depistată cu COVID-19. După victoriile cu Metz (31-26), Esbjerg (30-29) şi Ferencvaros (25-19).

Cele două formaţii s-au mai întâlnit în Liga Campionilor în urmă cu două sezoane, când şi-au împărţit victoriile: 32-24 pentru CSM, la Bucureşti, şi 30-28 pentru Bietigheim, la  Ludwigsburg.

viewscnt
Articole similare
Momente cumplite la Roma. Simona s-a accidentat groaznic si a iesit plangand de pe teren. Romanca...