Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinion mare pentru un fotbalist din Liga 1. Ratează prezenţa la naţională după ce a fost testat pozitiv la COVID-19. Cine vine în locul lui

Ghinion mare pentru un fotbalist din Liga 1. Ratează prezenţa la naţională după ce a fost testat pozitiv la COVID-19. Cine vine în locul lui
Comentarii

FC Viitorul a anunţat, sâmbătă seară, că unul dintre jucătorii săi a fost testat pozitiv cu coronavirus.

UPDATE | "Portarul Valentin Cojocaru de la FC Viitorul Constanţa a devenit indisponibil", a anunţat FRF. 


La 27 octombrie, FC Viitorul anunţa că are nouă cazuri de coronavirus – cinci jucători şi patru membri ai stafului auxiliar. Sâmbătă seara, Viitorul a mai confirmat un caz:

“În urma unei noi testări Covid-19 în cadrul jucătorilor echipei noastre, a fost depistat, din păcate, un nou caz pozitiv. Toate celelalte teste sunt negative”, este anunţul de pe site-ul FC Viitorul.

Din informaţiile Telekom Sport, se pare că jucătorul depistat pozitiv ar fi portarul Valentin Cojocaru. Cu prestaţii foarte bune în acest start de sezon, Cojocaru a fost convocat la echipa naţională de Mirel Rădoi.

Talentatul goalkeeper ar urma să fie înlocuit pe lista primei reprezentative de Cristi Bălgrădean, portarul campioanei CFR Cluj, care era trecut deja pe lista adiţională.

Afla mai multe despre: cojocaruechipa naţionalăbălgrădean 

viewscnt
Articole similare