Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinion pentru Marius Şumudică după ce a revenit în Turcia! Rizespor are şase noi cazuri de coronavirus

Ghinion pentru Marius Şumudică după ce a revenit în Turcia! Rizespor are şase noi cazuri de coronavirus
Comentarii

Clubul Caykur Rizespor a anunţat, joi, că are şase noi cazuri de infectare cu coronavirus. Vestea vine după ce Marius Şumudică s-a înţeles cu clubul din Turcia.

Trei dintre cei infectaţi sunt fotbalişti, iar ceilalţi trei sunt angajaţi ai grupării. Persoanele testate pozitiv sunt în izolare şi sub tratament.

Ca urmare a noilor cazuri de infectare cu Covid-19, Caykur Rizespor a ajuns la un bilanţ de opt jucători şi şapte angajaţi testaţi pozitiv cu coronavirus. Caykur Rizespor este echipa a cărei conducere tehnică urmează să fie preluată de Marius Şumudică.

Marius Şumudică a "controlat" victoria lui Rizespor cu Gaziantep

Turcii de la Fanatik scriu că Marius Şumudică a făcut două video conferinţe cu jucătorii de la Rizespor înaintea meciului cu Gaziantep FK, a discutat cu antrenorii care s-au ocupat de pregătirea meciului. Mai mult, sursa citată susţine faptul că una dintre şedinţele online ţinute de Marius Şumudică a avut loc chiar la pauza meciului cu Gaziantep, când scorul era 1-0.

S-a terminat 3-0 pentru Rizespor, iar Fanatik scrie că la pauza partidei Marius Şumudică le-a promis o primă noilor săi fotbalişti.

 

Afla mai multe despre: sumudicamarius sumudicarizespor 

viewscnt
Articole similare