Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinion pentru Steven Gerrard, la primul meci în campionatul scoţian: Rangers egalată în ultimul minut

Ghinion pentru Steven Gerrard, la primul meci în campionatul scoţian: Rangers egalată în ultimul minut
Comentarii

Chiar dacă echipa sa a evoluat din minutul 12 în inferioritate numerică, Steven Gerrard a fost aproape de o primă victorie în campionatul scoţian. Rangers a fost egalată în ultimul minut al prelungirilor în derby-ul cu Aberdeen.

În inferioritate numerică, Rangers nu s-a asuns de adversar, în ciuda faptului că rivala din Aberdeen este una dintre echipele puternice ale Scoţiei. Gerrard a păstrat un singur atacant în teren (pe Windass) după eliminarea lui Morelos (min 12), iar linia sa mediană a făcut un efort supra-omenesc.

James Tavernier a deschis scorul pentru Rangers în minutul 30, din penalty. Nici la acest scor, Rangers n-a făcut pasul înapoi, în ciuda faptului că a pierdut la nivel de posesie confruntarea. Drept dovadă, formaţia lui Gerrard şi-a creat mai multe situaţii de gol decât formaţia gazdă, dar a şutat în 93 de minute, o singură dată pe poarta experimentatului McGregor.

Din păcate pentru Gerrard şi ai săi, singurul şut pe poartă al gazdelor a însemnat şi golul egalizator al lui Aberdeen. În Scoţia, campioana Celtic a debutat cu o victorie în noul sezon, la fel si Hearts sau St. Mirren. Această echipă din urmă, va fi adversa lui Gerrard şi a formaţiei sale, în următoarea etapă de campionat. 

Afla mai multe despre: rangerssteven gerrard 

viewscnt
Articole similare