Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinion sau semn nefast? Moment straniu în Youth League, la meciul lui Lyon în ziua în care echipa mare joacă semifinala de Champions League

Ghinion sau semn nefast? Moment straniu în Youth League, la meciul lui Lyon în ziua în care echipa mare joacă semifinala de Champions League

Ligue 1

Comentarii

Este o zi extrem de importantă pentru Lyon la fotbal. Formaţia de juniori joacă în sferturile de finală din Youth League, în timp ce elevii antrenaţi de Rudi Garcia se luptă cu colosul Bayern Munchen pentru un loc în finala UEFA Champions League.

UPDATE: Lyon a fost eliminată din sferturile de finală UEFA Youth League. Salzburg s-a impus cu scorul de 4-3. 


Un moment mai puţin întâlnit a avut loc în partida dintre RB Salzburg şi Lyon, în UEFA Youth League. 

În prima repriză a întâlnirii, francezii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă care a fost iniţial ratată, însă arbitrul a decis repetarea ei. Penalty-ul a fost repetat şi a doua oară, ratat din nou, însă centralul a cerut din nou repetarea loviturii, ratată şi pentru a treia oară de Da Silva. 

Cu siguranţă un moment pe care Dembele, Aouar & compania nu vor să îl repete în această seară. Chiar dacă Lyon porneşte ca outsider, francezii se bazează pe meciurile bune făcute împotriva lui Juventus şi Manchester City pentru a produce o nouă surpriză care va zgudui Europa: Eliminarea lui Bayern Munchen din semifinalele UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: lyonuefa youth league 

viewscnt
Articole similare