Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinion teribil pentru un fotbalist român. S-a accidentat şi riscă să rateze debutul în Serie A

Ghinion teribil pentru un fotbalist român. S-a accidentat şi riscă să rateze debutul în Serie A

Serie A

Comentarii

Tânărul mijlocaş al celor de la AC Torino, Mihael Onisa (), s-a accidentat în cel mai bun moment al carierei sale. Făcuse pasul de la Primavera, iar antrenorul Moreno Longo se pregătea să-l folosească în restul sezonului din Serie A, odată cu reluarea acestuia.

Fostul căpitan de la Primavera, Onisa s-a accidentat şi va lipsi cel puţin o lună de zile. În timpul unui antrenament, fotbalistul român a suferit o entorsă la genunchiul drept, iar ligamentul colateral medial a fost afectat. Prin urmare, este o problemă care necesită atenţie sporită, în special odihnă şi reabilitare.

Staff-ul medical al celor de la Torino face eforturi ca Onisa să fie recuperat până la sfârşitul lunii iunie, atunci când ar putea avea loc cea de-a doua etapă din Serie A. Jucătorul român era considerat drept înlocuitor perfect pentru titularul Daniele Baselli, cel care este suspect de o ruptură de ligamente la genunchi şi va lipsi cel puţin şase luni de zile.

"Onisa este căpitanul de la Primavera din acest an, s-a evidenţia deja în ultimul campionat şi este un obişnuit al echipei din Torino. Neobosit în linia mediană, excelent în faza de recuperare, dar cu anumite limite la capitolul posesie. Progresul jucătorului român a fost posibil datorită unei doze mari de responsabilitate. Poate rezista fizic şi la impactul cu fotbalul din Serie A", aşa îl caracterizează italienii pe fotbalistul român.

Mihael Onisa are doar 20 de ani şi a început fotbalul la Poli Timişoara. În 2016, era monitorizat de formaţii precum Inter, Dortmund sau Liverpool, însă a ales Italia, acolo unde a semnat cu Virtus Entella, din 2017. Doi ani mai târziu a devenit definitv jucătorul celor de la Torino, în 2020 se pregăteşte să debuteze în Serie A. Tânărul fotbalist a bifat prezenţe la naţionalele de juniori U16, U17 ale României.

Afla mai multe despre: torino 

viewscnt
Articole similare