Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinionistul Florinel Coman s-a accidentat după doar 10 minute din meciul România - Macedonia de Nord! Rădoi, forţat să facă schimbare

Ghinionistul Florinel Coman s-a accidentat după doar 10 minute din meciul România - Macedonia de Nord! Rădoi, forţat să facă schimbare

Echipa națională

Comentarii

Florinel Coman (22 de ani) a fost lovit din nou de ghinion. Trimis titular de Mirel Rădoi în meciul cu Macedonia de Nord, starul FCSB s-a accidentat după doar 10 minute.

Ghinion pentru naţionala României. Mirel Rădoi a fost nevoit să facă o schimbare după doar 10 minute din meciul contra Macedoniei de Nord, de pe Arena Naţională. Florinel Coman, fotbalistul FCSB, s-a accidentat după doar 10 minute de la startul partidei. Cel poreclit "Mbappe" a ieşit de pe teren cu probleme musculare la coapsa piciorului drept.

În locul lui Coman, Mirel Rădoi l-a trimis pe teren pe Valentin Mihăilă, în minutul 14.

Florinel Coman a avut până acum un sezon plin de ghinioane, după ce a fost accidentat grav în meciul de pomină Backa Topola - FCSB 5-6, a stat câteva luni bune şi, de atunci, pare că nu şi-a regăsit deloc forma bună de competiţie. Coman a marcat două goluri şi a livrat opt pase de gol în 22 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu FCSB.

Afla mai multe despre: florinel comanaccidentareechipa nationalafcsb 

viewscnt
Articole similare