Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinionul lui Niţă, şansa celorlalţi. Edi Iordănescu, încântat pentru convocarea celor trei portari: ”Din nou a scăzut media de vârstă”

Ghinionul lui Niţă, şansa celorlalţi. Edi Iordănescu, încântat pentru convocarea celor trei portari: ”Din nou a scăzut media de vârstă”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a explicat care este situaţia portarilor la echipa naţională, în perspectiva meciurilor din Liga Naţiunilor.

Edi Iordănescu a convocat 27 de jucători pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia. Dintre aceştia, trei sunt portari: Ionuţ Radu (Cremonese), Horaţiu Moldovan (Rapid) şi Ştefan Târnovanu (FCSB).

Portarul titular al echipei naţionale în ultimii ani, Florin Niţă, nu a mai prins lotul final. Edi Iordănescu a explicat că acesta trebuie mai întâi să-şi rezolve situaţia de la echipa de club.

Edi Iordănescu: ”Şansa este că avem în spate portari foarte tineri”

În vârstă de 35 de ani, Niţă a avut evoluţii foarte apreciate în tricoul României, dar a pierdut echipa la Sparta Praga, acolo unde nu a mai jucat de aproape un an, mai exact din noiembrie 2021.

Totuşi, Edi Iordănescu s-a arătat mulţumit de convocarea celor trei noi portari.Până acum, niciunul dintre aceştia nu a debutat la echipa naţională.

”Niţă ne-a ajutat, a fost declarat jucătorul anului pe bună dreptate. Trebuie să îşi rezolve situaţia de la club. Şansa este că avem în spate doi portari foarte tineri, Moldovan şi Târnovanu, care cred că au viitor frumos în tricoul echipei naţional. Şi bineînţeles, Radu.

Mă bucur foarte tare că a reuşit să îşi regleze situaţia de la club pentru că era într-o situaţie proastă la Inter şi acum joacă meci de meci. Am foarte mare încredere în el, în potenţialul lui, în valoarea lui. Din nou a scăzut media de vârstă”, a declarat Edi Iordănescu, pentru as.ro.

Afla mai multe despre: florin nitaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare