Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giani Kiriţă dă de pământ cu fotbaliştii din Ştefan cel Mare: ”Nu sunt echipă, nu sunt jucători de valoarea lui Dinamo”. Ce dezvăluiri din vestiar a făcut acesta

Giani Kiriţă dă de pământ cu fotbaliştii din Ştefan cel Mare: ”Nu sunt echipă, nu sunt jucători de valoarea lui Dinamo”. Ce dezvăluiri din vestiar a făcut acesta

Fotbal intern

Comentarii

Giani Kiriţă a discutat recent despre echipa sa de suflet, dinamo. Acesta a făcut câteva dezvăluiri din perioada în care juca în Ştefan cel Mare şi a dat de pământ cu actualii ”câini”.

Giani Kiriţă nu poate crede ce se întâmplă la Dinamo. Fost jucător în Ştefan cel Mare, acesta este uimit de calitatea scăzută a lotului echipei şi dezvăluie că nu se mai identifică cu formaţia.

Giani Kiriţă dă de pământ cu fotbaliştii din Ştefan cel Mare

”(n.r. De echipa de astăzi ce părere ai?) Nu mă identific sub nicio formă! N-au repere, nu sunt echipă, nu sunt jucători de valoarea lui Dinamo. Sunt maxim jucători să supravieţuiască în Liga 1. Şi nu toţi!”, a spus fostul ”câine”, pentru GSP.

Kiriţă a povestit şi câteva întâmplări din vestiar, dintr-o perioadă mai bună a lui Dinamo, pe când acesta era jucător la club. Fotul mijlocaş a vorbit despre o încăierare la care a participat şi despre colegii din vremurile trecute.

Ce dezvăluiri din vestiar a făcut acesta

”(n.r. Ai bătut vreodată pe cineva în vestiar) Da, dar nu vreau să dau nume. L-am bătut pentru că era obraznic, nu făcuse nimic la Dinamo şi începuse să vorbească. El venise la Dinamo, nu câştigase nici măcar un trofeu, nici nu era în primul "11" şi vorbea. Pentru noi era o jignire. Trebuia să-şi câştige locul şi după să vorbească.

M-am luat în gură şi cu Jean, aveam clinciuri şi la antrenamente. Săreau scântei! Nu ne-am bătut niciodată. Era un temperament de vârf autentic, pe bătaie, pe luptă, nu-i plăcea să piardă. Şi Marius Niculae la fel, când dădea drumul la câini se transforma, intra cu capul în zid”, a mai dezvăluit Kiriţă.

VIDEO | Rezumat CFR - Dinamo 1-0

 

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiddbgiani kiriţăliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare