Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giani Kiriţă, emoţionat până la lacrimi de situaţia de la Dinamo: „E dramatic! Ei sunt principalii vinovaţi” | EXCLUSIV

Giani Kiriţă, emoţionat până la lacrimi de situaţia de la Dinamo: „E dramatic! Ei sunt principalii vinovaţi” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Giani Kiriţă, fostul căpitan de la Dinamo, a analizat parcursul celor de la Dinamo în acest play-out.

Giani Kiriţă a vorbit despre situaţia complicată de la Dinamo

Giani Kiriţă este foarte afectat de ceea ce se întâmplă la Dinamo şi a găsit mai mulţi vinovaţi pentru parcursul dezastruos din play-out. Fostul jucător i-a criticat pe oamenii din conducerea clubului, dar şi pe jucătorii străini de la Dinamo, pe care i-a numit „mercenari”.

„Din păcate, situaţia lui Dinamo este dramatică pentru că avem 2 meciuri foarte grele, la U Cluj şi acasă cu UTA. Şanse mai sunt, trebuie să credem până la capăt în şansa noastră. Important e meciul cu U Cluj. Dacă îl câştigi, ai şanse, ai speranţe. Dacă nu, şansele sunt reduse rău.

Cum s-a ajuns aici? Hai să fim serioşi. Totul a început de când am intrat în prima ligă din nou, cu management-ul prost, cu oamenii care conduc clubul Dinamo. Oamenii care se pricep la fotbal nu au fost acceptaţi. Niciun prost cheie de la Dinamo nu e ocupat de un dinamovist.

Nu avem în conducere dinamovişti, nu avem pe bancă dinamovişti, nu avem în teren dinamovişti. Avem foarte mulţi străini. Tot dezastrul ăsta se vede azi în ce se întâmplă la Dinamo.

Nu se poate, e un amatorism grav. Să iei gol de 4 ori în prelungiri, asta spune foarte multe despre jucători, de tot ce se întâmplă acolo. Nici Kopic nu mai reuşeşte să-i mai motiveze. A declarat la ultimul meci că ar fi  o minune să ne salvăm. Ăsta e discurs de antrenor? Ce-i transmiţi jucătorului?

Vreau să văd în astea 2 meciuri rămase cum joacă pe viaţă şi pe moarte. Să iasă de pe teren plin de sânge pe picioare, să iasă cu capul spart. Doamne fereşte, dar dacă retrogradăm din nou, este o pată neagră a 2-a oară şi asta nu ţi-o ia nimeni”, a declarat Giani Kiriţă pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: giani kiritadinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare