Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giani Kiriţă exultă după victoriile lui Dinamo cu Botoşani şi Voluntari: „Mentalitate sănătoasă, îmi place mult!”

Giani Kiriţă exultă după victoriile lui Dinamo cu Botoşani şi Voluntari: „Mentalitate sănătoasă, îmi place mult!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a reuşit să lege două victorii în Superligă, cu FC Botoşani şi FC Voluntari.

Giani Kiriţă, optimist după victoriile lui Dinamo cu Botoşani şi Voluntari: „Mentalitate sănătoasă, îmi place mult!”

Giani Kiriţă, fostul căpitan al lui Dinamo, are mare încredere în noul antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare şi speră ca echipa să se salveze de la retrogradare, mai ales dacă vor veni câţiva jucători de calitate în pauza de iarnă.

„Ceea ce aş vrea eu să se întâmple la Dinamo e să vină clar câţiva jucători. Asta ar fi marea mea predicţie.

Să încercăm să atacăm în forţă începul de campionat, adică să avem câteva victorii la început.

Depinde ce jucători or să vină la Dinamo. Dacă nu o să vină jucători care sunt buni pentru Dinamo şi să ştie ce înseamnă să joace la o echipă precum Dinamo şi să o salveze de la retrogradare, atunci lucrurile se vor complica.

Se vede că mentalitatea lui e una sănătoasă. Mie în primul rând mi-a plăcut discursul de după meci. A zis: ‘OK, am câştigat, punct. Urmează meciul următor’. Ăsta e discurs de profesionist.

Fără să vină jucători poate să fie super profesionist. Nu are cum să reuşească”, a declarat Giani Kiriţă, potrivit Fanatik.

Dennis Politic, entuziasmat pentru 2024, după ce Dinamo a încheiat anul cu două victorii la rând: "Trebuie să nu uităm obiectivul"

"Cred că am jucat destul de bine, am păstrat scorul 0-0, mă bucur că a marcat Goncalo penalty-ul şi am câştigat. Noi am venit cu gândul la acest meci să-l câştigam, oricum, ţine numai de noi.

Sincer, suntem foarte motivaţi, fiecare dintre noi, încercam să dăm totul la fiecare meci, la fiecare antrenament, cred că se vede asta, ne bucurăm că în ultimele 2 meciuri am luat 6 puncte, am terminat anul foarte bine.

Suntem foarte fericiţi că am terminat anul bine, ne vom menţine în această perioadă de sărbători.

Trebuie ca fiecare dintre noi să se bucure la maxim cu familiile dar să nu uite obiectivul, să ne întoarcem foarte puternici anul viitor.

(n.r despre suporteri) Ne bucuram că le-am pus un zâmbet pe fata, vom încercă în anul viitor să avem cât mai multe victorii. Sunt foarte fericit că sunt aici şi voi da totul pentru echipă.

(n.r. despre veniri) În formaţia în care suntem acum suntem fericiţi că am obţinut cele şase puncte.

Noi ne bucurăm că am obţinut această victorie şi aşteptăm, vedem. Dacă, conducerea considera că meritam un bonus, îl aşteptăm." a declarat Politic la flash interviu.

Afla mai multe despre: giani kiritadinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare