Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giani Kiriţă nu mai suportă situaţia de la Dinamo. Atac dur la actualii jucători:„Poate să vină şi bucătarul de la Rin, toata aia e” EXCLUSIV

Giani Kiriţă nu mai suportă situaţia de la Dinamo. Atac dur la actualii jucători:„Poate să vină şi bucătarul de la Rin, toata aia e” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo a ajuns tot mai jos în clasamentul din Liga I şi riscă o retrogradare în eşalonul secund.

Fostul fotbalist a lui Dinamo, Giani Kiriţă, a mărturisit că regretă de situaţia unde a ajuns clubul lui de suflet şi că jucătorii sunt principali vinovaţi.

În opinia lui Kiriţă, „câinii” nu mişcă nimic pe teren. Fostul dinamovist sare în apărarea lui Gigi Mulţescu, actualul antrenor din „Ştefan cel Mare”.

„Dacă aveam o soluţie.. veneam cu ea. Dar ce privim de la televizor e deja dramatic. La un moment dat, când eram eu la Dinamo, erau mercenari şi jucători. Mercenarul îşi face treaba bine şi pleacă. Băieţii ăştia nici măcar mercenari nu pot fi numiţi. Mi-ar fi ruşine ca şi jucător la Dinamo să facă suporterit treabă bună şi voi noi nimic în schimb. Nu fac nimic ei, sincer.. Nea Mulţescu nu poate să facă nimic din păcate, nu este vina lui. Dinamo are un lot la ora actuală care să rămână în Liga I. Nu cred că nu este posibil cu lotul acesta, sincer.

„Fabbrini nu e de Dinamo”

Fabbrini nu putem spune că e un jucător rău. Dar nu este pentru Dinamo la ora actuală. La Botoşani a jucat bine, dar la Dinamo nu. Una este să driblezi şi alta este să driblezi, să scoţi om din joc, să fi productiv pentru echipă. La ora actuală şi eu pot să intru să driblez şi după să pierd mingea. Ca dinamovist speranţa la mine există mereu. Din păcate politica clubului a fost una proastă, transferurile au fost făcute prost. De asta suntem, unde suntem. Nu văd un lider la Dinamo. La Dinamo poate să vină şi bucătarul de la Rin”,  a declarat Kiriţă în direct la Telekom Sport.

Dinamo este pe locul 14 în Liga I, cu doar 27 de puncte. Pe ultimul loc se află Poli Iaşi cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: giani kiritadinamodiego fabbrini 

viewscnt
Articole similare