Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gianluca Vialli a învins cancerul, după 17 luni de tratament: "Mă pot privi din nou în oglindă. Nu mai trebuie să-mi desenez sprâncenele cu creionul!"

Gianluca Vialli a învins cancerul, după 17 luni de tratament: "Mă pot privi din nou în oglindă. Nu mai trebuie să-mi desenez sprâncenele cu creionul!"
Comentarii

Gianluca Vialli (55 de ani), fostul fotbalist de la Juventus sau Chelsea, a învins cancerul. Fostul atacant suferea de mai mult de cancer pancreatic, dar a reuşit să învingă boala necruţătoare la 17 luni de la startul tratamentului.

Vialli s-a luptat cu boala timp de 17 luni de la aflarea veştii că s-a îmbolnăvit. Şi deşi nu i s-au dat multe şanse, fostul atacant a reuşit să se vindece după ce a urmat tratamentul chimioterapie. Într-o discuţie cu jurnaliştii de la La Republicca, Vialli a dezvăluit că în decembrie 2019 a terminat un şi cinci luni de tratament şi acum nu mai există niciun simptom de boală în organismul său.

"Sunt bine. În decembrie am terminat 17 luni de tratament cu chimioterapie. A fost greu, chiar şi pentru cineva tare ca mine, fizic şi mental. Testele au arătat că nu mai există niciun semn de boală în corp. Sunt fericit. Să-mi recapăt sănătatea înseamnă să mă pot privi din nou în oglindă, să văd părul cum creşte, să nu fiu nevoit să-mi desenez sprâncenele cu un creion. Mă simt norocos, în comparaţie cu mulţi alţii", a spus Gianluca Vialli, conform La Republicca, citat de The Sun.

Fostul atacant, Gianluaca Vialli, a jucat în cariera sa la Cremonese, Sampdoria, Juventus şi Chelsea. Italianul a şi antrenat gruparea de pe Stamford Bridge, între februarie 1998 şi septembrie 2000.

Afla mai multe despre: gianluca viallicancer 

viewscnt
Articole similare