Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gianluigi Buffon este de neoprit la 43 de ani. Portarul lui Juventus a anunţat că va continua să joace

Gianluigi Buffon este de neoprit la 43 de ani. Portarul lui Juventus a anunţat că va continua să joace
Comentarii

Portatul celor de la Juvetus Torino a anunţat că va mai continua să joace fotbal. Gianluigi Buffon are 43 de ani şi este de neoptit, el nu se gândeşte la retragere şi vrea să mai evolueze pentru "Bătrâna Doamnă".

Gianluigi Buffon este de neoprit la 43 de ani

Portatul celor de la Juvetus Torino a anunţat că va mai continua să joace fotbal. Gianluigi Buffon are 43 de ani şi este de neoptit. Italianul spune că va mai continua multă vreme de acum încolo şi că nu se gândeşte deloc la retragere.

Pentru cei de la Skysports, Buffon a mai spus că atâta timp cât el va mai face un joc un şi se va antrena la parametrii normali, va contuna să apere poarta celor de la Juventus.

"Să continui? Măsoară lăţimea şi înălţimea salturilor mele în fiecare săptămână: atâta timp cât văd că merg bine, merg în continuare...Atâta timp cât am un nivel bun, voi continua să joc, dar imediat ce văd că merg prost, voi fi primul care mă opresc", a declarat Gianluigi Buffon pentru Skysports.

Gianluigi a continuat cu fapul că va mai dura până va renunţa la mănuşile de fotbal şi că în continuare va da maximul pentru "Bătrâna Doamnă", iar obiectivul său este să rămână într-o formă fizică bună şi va face asta cu mare încredere.

"Nu ating acest obiectiv târându-mă, ci sărind mai mult şi aceasta este cea mai mare satisfacţie şi cea mai mare mândrie pe care o am. Este modul în care poţi face lucrurile pentru a face diferenţa", a mai adăugat Buffon.

În cariera sa, Buffon a câştigat multe trofee şi premii individuale. Printre acestea, italianul a fost campion mondial ăn 2006 cu echipa naţională şi a mai cucerit 11 Ligi, 5 Cupe şi 8 Supercupe în cariera sa. Pentru Juventus Gianluigi este la al 19-lea sezon, iar portarul "Bătrânei Doamne" a mai evoluat 6 sezoane pentru Parma şi unul pentru PSG (2018-2019).

Portarul în vârstă de 43 de ani a fost transferat de Juventus de la Parma în 2001 pentru incredibila sumă de 52.88 milioane de euro.

Gianluigi Buffon este evaluat la 1 milion de euro, potrivit transfermarkt, iar valoarea sa maximă pe piaţa transferurilor a fost de 35 milioane de euro în 2005, atunci când italianul avea 27 de ani.

Afla mai multe despre: juventusgianluigi buffonserie a 

viewscnt
Articole similare