Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gianluigi Donnarumma, prima reacţie după ce a fost legat şi jefuit în Paris: „Eram neputincios, nu puteam să fac nimic!”

Gianluigi Donnarumma, prima reacţie după ce a fost legat şi jefuit în Paris: „Eram neputincios, nu puteam să fac nimic!”
Comentarii

Gianluigi Donnarumma (24 de ani), portarul celor de la PSG, a oferit prima reacţie după jaful petrecut chiar în locuinţa lui din Paris.

Gianluigi Donnarumma, prima reacţie după ce a fost legat şi jefuit în Paris

La doar două zile de la spargerea şi atacul asupra locuinţei sale din Paris, Gianluigi Donnarumma a vorbit pentru cotidianul italian Libero despre noaptea chinuitoare şi traumatizantă pe care a petrecut-o alături de Alessia, partenera sa de viaţă.

"Am fost foarte speriat, şi mai mult pentru Alessia. Mi-era teamă că i se va întâmpla ceva. Eram neputincios, legat, nu puteam să fac nimic. În plus, nu vorbesc foarte bine franceza şi mi-a fost greu să le explic acestor oameni unde se aflau lucrurile pe care le căutau. Iar Alessia, încă foarte speriată, era cu ei. Eram îngrozită că îi vor face rău", a spus el.

Care au fost circumstanţele în care a avut loc jaful de la locuinţa lui Gianluigi Donnarumma

Portarul de la PSG, care a insistat totuşi să plece sâmbăta într-un turneu în Japonia şi Coreea de Sud alături de coechipierii săi, a vorbit şi despre circumstanţele în care s-a petrecut furtul. În jurul orei 3.30 în noaptea de joi spre vineri spre vineri, internaţionalul italian şi partenera sa au fost treziţi de patru spărgători care se pare că intraseră pe acoperiş.

"Să afli că sunt oameni în casa ta la trei dimineaţa, dintr-o dată, cred că este cel mai rău sentiment pe care îl poţi avea", a mărturisit Donnarumma. "Am fost imediat imobilizat, iar Alessia a fost nevoită să dea tot ce aveam mai preţios".

Valoarea estimată a jafului se ridică la aproximativ 500.000 de euro, inclusiv genţi, un ceas de lux şi bijuterii. "Nu pot intra în prea multe detalii, deoarece ancheta este în curs de desfăşurare. Vineri dimineaţă, eu şi logodnica mea a trebuit să ne părăsim apartamentul pentru a permite desfăşurarea investigaţiilor şi suntem cazaţi temporar la un hotel".

Afla mai multe despre: gianluigi donnarummapsgjaf 

viewscnt
Articole similare