Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giannis Antetokounmpo este incert pentru primul meci al finalei NBA. Super partida se vede în direct şi în exclusivitate la Telekom Sport 1

Giannis Antetokounmpo este incert pentru primul meci al finalei NBA. Super partida se vede în direct şi în exclusivitate la Telekom Sport 1

NBA

Comentarii

Finala NBA, în exclusivitate la Telekom Sport 1, marţi spre miercuri, de la ora 04:00. Giannis Antetokounmpo este incert!

Marea veste din ziua finalei NBA este că Giannis Antetokounmpo rămâne în continuare incert.

Finala NBA începe marţi noaptea, atunci când Pheonix Suns o va găzdui pe Milwaukee Bucks.

Pentru a ajunge aici, Phoenix Suns a depăşit ceea ce părea un meci de coşmar în prima rundă împotriva celor de la Los Angeles Lakers, în timp ce Milwaukee a supravieţuit timp de şapte jocuri contra celor de la Brooklyn Nets în runda a doua.

Potrivit antrenorului lui Bucks, Mike Budenholzer, Antetokounmpo are şanse să joace în meciul 1, dar momentan, situaţia sa nu a fost clarificată oficial. Dacă starul echipei sale nu va fi apt de joc, Budenholzer se va sprijini pe Khris Middleton şi Jrue Holday în ceea ce priveşte zona de playmaking. Bobby Portis îi va lua probabil locul lui Antetokounmpo.

Finala NBA dintre Milwaukee Bucks şi Pheonix Suns se vede în exclusivitate la Telekom Sport. Primul meci se joacă în noaptea de marţi spre miercuri, de la ora 04:00, pe Telekom Sport 1 şi va fi comentat de Mihai Dolinschi şi Cosmin Petrescu.

Programul meciurilor din finala play-off-ului NBA

  • Pheonix Suns - Milwaukee Bucks, 7.07, de la ora 04:00
  • Pheonix Suns - Milwaukee Bucks, 9.07, de la ora 04:00
  • Milwaukee Bucks - Pheonix Suns, 12.07, de la ora 03:00
  • Milwaukee Bucks - Pheonix Suns, 15.07, de la ora 04:00

Afla mai multe despre: giannis antetokounmpo 

viewscnt
Articole similare