Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Craioveanu a dat nas în nas cu ultimul transfer făcut de Craiova: ”Are faţă de fioros, direct în cameră m-am dus. I-am spus zimbrişor carpatin” :)

Gică Craioveanu a dat nas în nas cu ultimul transfer făcut de Craiova: ”Are faţă de fioros, direct în cameră m-am dus. I-am spus zimbrişor carpatin” :)

Superliga

Comentarii

Gică Craioveanu laudă ultimul transfer făcut de Craiova şi i-a găsit deja o poreclă lui Claude Dielna: zimbrişor carpatin.

Craiova l-a transferat pe Claude Dielna, un fundaş central de 32 de ani care a trecut şi pe la Dinamo. Jucătorul francez a sosit aseară în cantonamentul echipei din Bănie şi Gică Craioveanu spune că ”are faţă de fioros”. Fostul atacant al lui Villarreal şi Getafe i-a găsit deja o poreclă:

”Da, mi-am pus apărători, l-am văzut. A venit şi noaptea. Când l-am văzut, direct în cameră m-am dus. Are faţă de fioros, ”zimbrişor carpatin” i-am spus. Eu sper să ne ajute, eu am spus mereu că dacă vine cineva din afară să fie peste ce ai tu în ogradă. La Dinamo juca foarte bine, acum să vedem”, a declarat Gică Craioveanu.

Craiova l-a transferat pe Dielna, un fundaş cu 22 de prezenţe în Ligue 1

Ajuns la 32 de ani, Dielna a evoluat în ultimii doi ani şi jumătate peste ocean, la două echipe din MLS: New England Revolution şi Portland Timbers. 

Dielna a lăsat o impresie foarte bună în prima perioadă petrecută în Liga 1. Francezul a fost adus de Dinamo, sub formă de împrumut, în februarie 2017, de la Sheffield Wednesday şi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai "câinilor" în ultimul sezon în care aceştia au evoluat în play-off. După expirarea împrumutului în Ştefan cel Mare, Dielna a rămas liber de contract, iar Dinamo a încercat să îl păstreze, însă francezul a ales o ofertă mai avantajoasă din MLS.

Claude Dielna are peste 200 de meciuri în cariera sa profesionistă, cele mai multe în Ligue 2. De-a lungul carierei, apărătorul central a jucat la: Lorient, FC Istres, Olympiakos, CS Sedan, Sheffield Wedensday, Slovan Bratislava, Dinamo, NY Revolution şi Portland Timbers.

Afla mai multe despre: claude dielna 

viewscnt
Articole similare