Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Craioveanu rămâne cu picioarele pe pământ: "Să nu vindem fum. Craiova nu e campioană!". Avertismentul fostului atacant + ce a spus Pavel Badea după victoria cu FCSB

Gică Craioveanu rămâne cu picioarele pe pământ: "Să nu vindem fum. Craiova nu e campioană!". Avertismentul fostului atacant + ce a spus Pavel Badea după victoria cu FCSB
Comentarii

U Craiova a bătut-o pe FCSB cu 2-1 pe "Ion Oblemenco" şi a rămas favorită la titlul din Liga 1, după ce s-a distanţat din nou la patru puncte de CFR, în fruntea clasamentului, dar Gică Craioveanu (52 de ani) trage un semnal de alarmă şi a spus că oltenii trebuie să rămână cu picioarele pe pământ pentru că mai sunt meciuri de jucat.

Craioveanu e conştient că pentru elevii lui Cristiano Bergodi au mai rămas trei etape foarte dificile de jucat, cu FC Botoşani, Astra şi CFR Cluj. Fostul atacant din Bănie a atras atenţia că "nu trebuie să vindem fum" şi l-a lăudat pe antrenorul Cristiano Bergodi.

"Craiova nu e campioană. Să nu vindem fum când nu trebuie să vindem fum. Că suntem favoriţi, este altceva, dar nu suntem campioni. Am încredere în aceste meciuri, sunt două echipe foarte bune, una Botoşani care acum speră la cupele europene iar cealaltă, Astra, chiar dacă nu o să joace în Europa, o echipă foarte imprevizibilă. E magician Bergodi? Da, asta pare, că ştie să motiveze echipa, după aia vedem, mai sunt trei etape foarte dificile. (n.r. - Ţi-ai luat vacanţă de titlu?) Nu, trebuie să mă întorc în Spania dar sunt capabil de orice. Fug ca nebunul!", a spus Gică Craioveanu, după meci.

Şi Pavel Badea, oficial al U Craiova, a vorbit după victoria oltenilor împotriva FCSB: "În primul rând a fost un meci frumos în seara asta, a fost o victorie mare, una dintre cele patru finale pe care le aveam înaintea acestui meci a fost câştigată. Mai avem încă trei finale, sper să reuşim să le câştigăm şi pe celelalte trei. Cred că CFR-ul se va încurca. Noi am trăit acea senzaţie de a fi campioni, sper să trăiască şi ei cât mai rapid, cât mai repede să câştigăm acest campionat", a spus şi Pavel Badea.

U Craiova a învins FCSB cu 2-1, pe teren propriu, după golurile marcate de Alexandru Cicâldău (23) şi Dan Nistor (54), ambele din penalty, respectiv Iulian Cristea (37). Oltenii lui Cristiano Bergodi păstrează prima şansă la un titlu istoric, după ce s-au distanţat iar la patru puncte de campioana en-titre, CFR Cluj. Trupa din Bănie are 41 de puncte, pe primul loc în timp ce CFR Cluj are 37.

Afla mai multe despre: gica craioveanuu craiovapavel badealiga 1 

viewscnt
Articole similare