Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a adus încă un fotbalist la Viitorul! Anunţul oficial şi prima reacţie a clubului

Gică Hagi a adus încă un fotbalist la Viitorul! Anunţul oficial şi prima reacţie a clubuluigalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa şi-a întărit lotul, în plin sezon competiţional. Clubul lui Gică Hagi a anunţat că l-a readus la echipă pe portarul Cosmin Dur-Bozoancă (22 de ani), care a fost împrumutat în ultimele două sezoane.

Cosmin Dur-Bozoancă a revenit la Viitorul. Anunţul oficial al clubului

Viitorul Constanţa a anunţat revenirea portarului de 22 de ani, după ce acesta a fost împrumutat în Liga 2, la ASU Poli Timişoara şi U Cluj. Pentru cele două din Liga 2, tânărul portat a jucat în total în 88 de partide. A fost, de asemenea, convocat la naţionala U21 la meciul cu Danemarca, din preliminariile C.E U21, care se va disputa anul viitor.

Conducerea Viitorului a avut şi un mesaj pentru tânărul fotbalist: "Mult succes Cosmin şi evoluţii cât mai bune în tricoul negru-albastru!", a fost prima reacţie a Viitorului. 

Cosmin Dur-Bozoancă va avea parte de o concurenţă acerbă la Viitorul, unde va fi, cel mai probabil, a treia variantă a lui Gică Hagi, pentru moment. 

Din actualul lot condus de "Rege" mai fac parte Cătălin Căbuz şi Arpad Tordai, după ce Alexandru Buzbuchi a plecat la Gaz Metan Mediaş. 

FOTO: Cosmin Dur-Bozoancă a revenit la Viitorul,

Afla mai multe despre: dur bozoancaviitorulgica hagi 

viewscnt
Articole similare