Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a anunţat că Denis Drăguş poate pleca de la Viitorul: "Are ofertă de afară. Vă las pe voi să săpaţi"

Gică Hagi a anunţat că Denis Drăguş poate pleca de la Viitorul: "Are ofertă de afară. Vă las pe voi să săpaţi"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a dezvăluit că atacantul Denis Drăguş (20 de ani) are o ofertă din străinătate şi este posibil să se despartă de formaţia din Ovidiu, în această vară.

"Singurul care poate să plece e Drăguş, a făcut multe pentru club şi la el putem să ne gândim la o ieşire. Vom vedea dacă mai avem nevoie de altceva. Drăguş poate să iasă. Altcineva nu iese, doar dacă vine ceva de afară foarte bun. 

Pentru noi, e mai important să plece afară. Drăguş are ofertă de afară şi va pleca doar afară. Vom vedea dacă se va finaliza.

A jucat foarte bine, a făcut un efort fantastic. E enervant de tânăr, e un jucător tehnic, bun. De când a intrat el a făcut-o mult mai bine decât Ganea. A făcut ce trebuie. Câteodată puţin mai mult a ţinut de minge, dar e un jucător foarte bun. Da (n.r. are ofertă), vă las pe voi să căutaţi, să vă băgaţi antelenele.", a declarat Gică Hagi, la finalul meciului cu FC Hermannstadt.

Formaţia FC Viitorul a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a treia a Ligii I. Pentru Viitorul urmează returul cu Gent, din turul 2 preliminar al Europa League. În tur, echipa lui Hagi a fost învinsă cu 6-3 în Belgia.

"Important e că am câştigat meciul, ştiam că avem un meci foarte greu, cu o echipă cu jucători de mare experienţă. Noi am schimbat jucători, încep să aibă ritmul jocului. I-am felicitat. Important e că avem nouă puncte, că marcăm goluri. Nu e nimic, totul a fost bine.

Vine meciul de joi şi vedem dacă suntem în stare să creăm ceva frumos şi important. Nu avem nimic de pierdut, căpătăm experienţă. La ce buget avem noi şi la ce buget au ei...

Sunt mulţumit de echipă, sunt mulţumit de efortul lor, am câştigat meciul şi îi felicit", a mai spus Hagi.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare