Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a anunţat că face schimbări înainte de următorul meci din Liga 1: "Sper să fiu inspirat"

Gică Hagi a anunţat că face schimbări înainte de următorul meci din Liga 1: "Sper să fiu inspirat"

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi. crede că partida pe care echipa sa o va susţine în deplasare la mijlocul acestei săptămâni la Târgovişte, va fi una dificilă, Chindia fiind o formaţie care stă bine în teren şi care este pregătită de un antrenor, Viorel Moldovan, care a fost mare jucător şi care are experienţă bogată.

Hagi a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că speră ca formaţia sa să aducă cel puţin un punct din această deplasare.

“Avem o deplasare dificilă, chiar dacă avem rezultate pozitive cu Chindia e o echipă care joacă fotbal, care stă bine în teren, care are un antrenor fost mare jucător şi experienţă bogată şi ştiu că va fi dificil. Sper să facem foarte bine şi să venim cu un punct acasă”, a afirmat Gheorghe Hagi.

El a precizat că va face schimbări în formaţia sa faţă de echipa trimisă pe teren în meciul de pe teren propriu cu Politehnica Iaşi.

“Vom face nişte schimbări pentru că se joacă din trei în trei zile şi suntem la început, nu avem încă ritmul şi intensitatea jocului şi trebuie să îmi folosesc tot lotul pe care îl am şi sper să fiu inspirat, să facă bine cei care intră şi să arate că o fac la fel de bine cum am făcut-o şi ceilalţi la meciul de acasă cu Iaşiul”, a declarat Hagi.

Meciul dintre Chindia Târgovişte şi Viitorul Constanţa va avea loc miercuri, de la ora 20.00.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare