Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a anunţat transferuri importante la Farul! Doi fotbalişti din naţionala U21, la Constanţa: "Îmi place să resuscitez jucători!"

Gică Hagi a anunţat transferuri importante la Farul! Doi fotbalişti din naţionala U21, la Constanţa: "Îmi place să resuscitez jucători!"

Farul

Comentarii

Farul reuşeşte transferuri importante după fuziunea cu Viitorul. Gică Hagi (56 de ani) va fi antrenor principal, iar "Regele" a convins deja mai mulţi fotbalişti să semneze cu noua echipă din Constanţa. Ultimii de pe listă sunt Adrian Petre (22 de ani) şi Marian Aioani (21 de ani), ambii internaţionali de tineret ai României.

Gică Hagi, două transferuri de răsunet la Farul! Adi Petre şi Aioani, internaţionali de tineret, au semnat

Farul vrea să redevină o forţă în fotbalul românesc, după ce echipa de tradiţie s-a zbătut să ajungă până în Liga 2, iar fuziunea dintre echipa fanion a oraşului Constanţa şi Viitorul e un lucru de bun augur. Proiectul e unul ambiţios şi va beneficia de experienţa uriaşă a lui Gică Hagi, care va reveni astfel pe banca tehnică.

Hagi a anunţat că s-a înţeles cu Marian Aioani şi Adrian Petre, iar cei dor vor veni să joace la Farul: "L-am luat pe Aioani, vom lua şi la mijloc ceva, în atac i-am prelungit contractul lui Ely Fernandes şi l-am luat pe Adi Petre. E născut 1998, e vârful echipei naţionale de tineret. Mie îmi place să resuscitez jucători, mă înham la acest lucru şi vreau să-l fac să dea goluri!", a spus Gică Hagi la evenimentul care a anunţat fuziunea dintre Viitorul şi Farul.

Pe lângă cei doi, Farul l-a convins şi pe Ionuţ Larie să semneze cu echipa din Constanţa.

Hagi s-a înţeles şi cu Vlad Mihalcea, fostul jucător de la FCSB

Vlad Mihalcea (22 de ani), fost internaţional de tinerete şi omul căruia Gigi Becali îi punea o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro în momentul venirii la FCSB de la Braşov, se va transfer la Farul, scrie playsport.ro. Potenţialul său era unul uriaş în momentul în care a ajuns la FCSB, dar n-a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor.

Gică Hagi e cunoscut pentru modul cum "resuscitează" fotbalişti aflaţi în moment proaste ale carierei. A reuşit deja acest lucru cu cel puţin patru fotbalişti, George Ţucudean, Gabi Iancu, Denis Alibec şi Marius Constantin. În sezonul trecut, Vlad Mihalcea a jucat la Aerostar Bacău, în Liga 2, 366 de minute în nouă partide în care a reuşit o pasă de gol.

Afla mai multe despre: gica hagitransferadi petremarian aioanifarul 

viewscnt
Articole similare