Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a clarificat relaţia cu fostul său coleg de echipă naţională, Florin Răducioiu: "Fiecare are dreptul la opinia lui"

Gică Hagi a clarificat relaţia cu fostul său coleg de echipă naţională, Florin Răducioiu: "Fiecare are dreptul la opinia lui"

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu a declarat, marţi seară, că Gică Hagi nu i-a răspuns la mesajele de Paşte, semn că s-ar fi supărat pe el pentru declaraţiile fostului atacant, din presa italiană, la adresa fiului lui Gică, Ianis.

Într-o intervenţie pe Skype, la Telekom Sport, Florin Răducioiu a recunoscut că fostul său coleg de generaţie nu i-a răspuns şi că motivul poate fi declaraţia sa din presa italiană, când a vorbit de şansele ca Ianis Hagi să ajungă la Lazio.

"Este o problemă deja, pentru că eu l-am sunat pe Gică Hagi de Paşte şi nu mi-a răspuns. După care i-am lăsat un mesaj vocal, pe care l-a ascultat şi nu mi-a răspuns. Asta mă face să cred că e un pic supărat pe mine. Eu abia aştept să îl revăd şi să vorbim despre fotbal şi să clarificăm această mică polemică care s-a ivit acum. Pentru mine rămâne prietenul meu extraordinar", a declarat Răducioiu la Telekom Sport.

Liderul "Generaţiei de Aur", Gică Hagi a declarat că nu este vorba de aşa ceva şi că nu se poate supăra pe colegii alături de care a scris istorie la echipa naţională. Singurul impediment ar fi fost timpul insuficient.

Nu sunt supărat pe el, sub nicio formă, am primit o mulţime de mesaje în ziua de Paşte, nu am avut cum să răspund la toate, dar niciodată nu am fost supărat. Ca şi căpitan al echipei, nu am dreptul să mă supăr pe un coleg. Fiecare are dreptul la opinia lui. Ca şi căpitan nu am voie, trebuie să accept orice. Nu există supărare. Radu nu poate supăra pe nimeni”, a declarat Gica Hagi, la PRO X.

Declaraţia lui Florin Răducioiu, despre Ianis Hagi

Supărarea lui Gică Hagi s-a produs, probabil, după declaraţiile făcute de Florin Răducioiu în presa din Italia. În contextul interesului lui Lazio pentru Ianis Hagi, jurnalişti din Italia l-au sunat pe Răducioiu, iar acesta a declarat:

"Părerea mea este imparţială, nu atinsă de prejudecăţi, de sentimente personale, având în vedere că este fiul lui Hagi, dragul meu prieten şi coleg în "marile bătălii din fotbal". Trebuie să ţinem cont de anul său nu tocmai pozitiv şi tulbure de la Genk, iar la Rangers a alternat evoluţiile bune cu cele dezamăgitoare. Aceasta fiind marea problemă. Este inconstant şi nu cred că este pregătit pentru o experienţă la Lazio ca titular. În acest moment, ar fi cu adevărat dificil pentru el să-şi găsească loc în echipa de start a lui Inzaghi.

Desigur, trebuie să înţelegeţi că Lazio ar face o investiţie într-un jucător tânăr, de perspectivă, care necesită multă răbdare din parte clubului şi multe sacrificii din partea jucătorului. În ceea ce priveşte calităţile sale tehnico-tactice, este un jucăttor care practică un joc de posesie, aspect care trebuie gestionat cu mare atenţie de antrenor, care va trebui să-l insereze într-un sistem. Este ambidextru, cu o viziune bună, priceput să ofere pase de calitate colegilor săi, însă calităţile fizice nu sunt excelente, deci ar fi pariu riscant. Dar poate că ar merita să ţi-l asumi", a declarat Răducioiu, pentru jurnaliştii italieni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare