Experiențe împreună.
You are here:

Gică Hagi a confirmat că nu a fost invitat de FRF la tragerea la sorţi pentru Euro 2020: ”Vi s-a interzis să mă întrebaţi? Să nu mutăm bobul în altă parte!”

Gică Hagi a confirmat că nu a fost invitat de FRF la tragerea la sorţi pentru Euro 2020: ”Vi s-a interzis să mă întrebaţi? Să nu mutăm bobul în altă parte!”
Comentarii

Invitat la Sport Center, Andrei Vochin a comentat scandalul momentului dezvăluit de publicaţia turcă Fanatik şi care are legătură cu faptul că Gică Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorţi a grupelor Euro 2020 de la Bucureşti.

”Sincer să fiu, dincolo de probabilitatea foarte mare ca lucrurile să se întâmple aşa, aştept să aud şi din gura lui Gică Hagi că lucrurile, pentru că nu-mi vine să cred că lucrurile stau aşa. Dacă, într-adevăr, lucrurile stau aşa, eu nu pot găsi niciun motiv plauzibil în momentul ăsta pentru o astfel de decizie” a mărturisit Andrei Vochin la Telekom Sport.

În conferinţa de presă de după meciul cu FC Botoşani, Hagi a reacţionat: „Vi s-a interzis să mă întrebaţi de ce n-am fost invitat la tragerea la sorţi? E adevărat că nu am fost invitat. Nu am fost invitat, dar nici nu era obligatoriu. Fiecare gândeşte ce vrea, face ce vrea. Asta e, aşa s-a gândit. Cum să mă simt afectat? De ce să mă simt afectat? Eu mă simt mândru că am jucat pentru România. Eu doar v-am confirmat că nimeni nu m-a invitat. Şi nu vorbim cum a zis domnul Vochin despre ambasador. Nu vorbim, nu mutăm bobul în altă parte. E de invitaţie, atât” a explicat Hagi. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe