Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a dat verdictul! Cine este cel mai bun fundaş central din Liga 1. ”Statistica arată acest lucru!”

Gică Hagi a dat verdictul! Cine este cel mai bun fundaş central din Liga 1. ”Statistica arată acest lucru!”

Fotbal

Comentarii

Antrenorul de la Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a dezvăluit cine este cel mai bun fundaş central din primul eşalon al fotbalului românesc.

Gheorghe Hagi consideră că Ionuţ Larie este cel mai bun fundaş central din campionat şi că merita să fie în echipa campionatului, având randament bun atât defensiv, cât şi ofensiv. Ionuţ Larie, fundaş central în vârstă de 34 de ani, are experienţă mare în fotbalul românesc, evoluând pentru echipe precum CFR sau FCSB. El a fost adus în acest sezon la Farul Constanţa de la Gaz Metan Mediaş, liber de contract. 

Hagi a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că şi statistica arată că Larie este cel mai bun fundaş central din Liga 1. 

”Statistica arată acest lucru!”

“Cred că şi Larie era cel mai bun din Divizia A, dacă nu m-am uitat eu greşit pe InStat. Nu ştiu ce clasamente fac, dar eu ştiu că Larie a fost cel mai bun fundaş din Divizia A, părerea mea şi nu e părerea mea, e statistica care o arată că e cel mai bun atât ofensiv, cât şi defensiv. Cu o echipă care a primit foarte puţine goluri. Nu l-am văzut în clasament pe nicăieri. Dar, de fapt, în InStat e primul. Dar oare cine face Indexul? 

Nu faza ofensivă şi faza defensivă a jucătorului? Şi acolo de ce e primul loc? Şi el, de fapt, pe Index nu e. Cine face aceste lucruri, mă întreb eu, care am jucat fotbal. Larie e cel mai bun fundaş central şi merita să fie pus în echipa campionatului 100%, cel mai bun fundaş central din prima ligă pe date. A muncit pentru acest lucru şi ne bucurăm că am făcut un transfer foarte bun în vară pentru că e jucător format de Farul şi a jucat foarte bine şi a dat un randament foarte bun, la nivelul cel mai înalt, pentru noi şi în raport cu ceilalţi. 

Ofensiv are cele mai multe pase, defensiv are cel mai bun duel. Ce poate să însemne altceva? (...) A jucat toate minutele. Raportat la toate, Larie e cel mai bun fundaş central din vară până în decembrie”, a afirmat Hagi, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Ionuţ Larie este evaluat de specialiştii de la transfermarkt.com la 450.000 de euro. 

Afla mai multe despre: farul constanţa-larie-gică hagi 

viewscnt
Articole similare