Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a dezvăluit când va anunţa transferul lui Ianis: ”Sper să luăm cea mai bună decizie”

Gică Hagi a dezvăluit când va anunţa transferul lui Ianis: ”Sper să luăm cea mai bună decizie”

Fotbal intern

Comentarii

Ianis Hagi este ca şi plecat de la Viitorul şi Gică Hagi spune că numele echipei la care fiul său se va transfera va fi anunţat în două-trei zile.

Gică Hagi susţine că telenovela transferului fiului său se apropie de final. Antrenorul şi patronul Viitorului spune că în următoarele zile va fi anunţată mutarea:

”Astăzi e o echipă, mâine e alta. E adevărat că el are discuţii, avem discuţii cu unii, cu alţii. Nu e concluzionat, nu e sută la sută. Cu siguranţă că vom alege o echipă bună, care joacă fotbal, care face parte din primele cinci, şase ţări dezvoltate şi puternice şi o echipă care se bate la titlu. Care se bate acolo sus, să joace în Europa. I-am zis, e acelaşi moment pe care l-am avut eu când am plecat de la Sportul. Am fost la o echipă care juca fotbal, juca bine, poate era una dintre cele mai bune din România, dar nu câştiga. El are nevoie să câştige, echipa îl face mai puternic, mai bun. Are nevoie de o echipă puternică, de un mediu mult mai bun, ca să ajungă mai bun. Eu m-am dus la Steaua, am luat cea mai bună decizie atunci, într-un moment destul de dificil. Sper şi noi acum să luăm o decizie bună. În două, trei zile cred că o să spunem acest lucru”, a declarat Gică Hagi.

 

 

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagi 

viewscnt
Articole similare