Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a dezvăluit în presa din Austria motivele pentru care a renunţat la funcţia de antrenor la Viitorul: ”Am avut acum oferte foarte tentante”

Gică Hagi a dezvăluit în presa din Austria motivele pentru care a renunţat la funcţia de antrenor la Viitorul: ”Am avut acum oferte foarte tentante”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a povestit în presa din Austria despre motivele care l-au determinat să se retragă din funcţia de antrenor la Viitorul. ”Regele” susţine că simţea nevoia de o pauză, dar şi că îşi dorea să se implice şi mai mult în dezvoltarea academiei de fotbal.

Gică Hagi a surprins pe finalul sezonului trecut, când a anunţat că se retrage din funcţia de antrenor al Viitorului. Într-un interviu pentru publicaţia derstandard.at, legendarul fotbalist român şi-a explicat decizia.

Motivul pentru care Gică Hagi n-a mai vrut să fie antrenor la Viitorul: ”Am lucrat 10 ani încontinuu”

Cu ocazia meciului România - Austria, din Liga Naţiunilor, jurnaliştii de la derstandard.at au realizat un interviu cu Gică Hagi. Printre curiozităţile ziariştilor au fost şi motivele pentru care Gică Hagi n-a mai vrut să fie antrenor la echipa pe care o deţine. ”Regele” lasă de înţeles că avea nevoie de o pauză, dar spune că şi-a dorit şi să aibă mai mult timp pentru dezvoltarea academiei clubului:

”A fost un moment în sezonul trecut când am luat decizia de a aduce un alt antrenor şi de a mă concentra în principal pe partea administrativă. În acelaşi timp, am vrut să am grijă de academia clubului, care a fost de fapt ideea fondatoare a acestei echipe. Nu trebuie să uitaţi că am lucrat încontinuu timp de 10 ani, în toate departamentele clubului, organizaţional, sportiv şi în departamentul de scouting. La un moment dat este suficient”, a povestit Gică Hagi pentru derstandard.at.

Gică Hagi spune că a refuzat oferte foarte tentante

În toată această perioadă, patronul Viitorului susţine că a primit mai multe oferte interesante. Însă Gică Hagi spune că încă nu simte că este momentul să revină la meseria de antrenor şi vrea în continuare o perioadă de pauză: ”Voi accepta o nouă provocare la momentul potrivit şi mă voi întoarce pe banca de antrenori. Am avut acum oferte foarte interesante şi tentante de a lucra ca antrenor. Cu toate acestea, în acest moment am vrut să fac un pas în spate în meseria de antrenor”, a mai spus ”Regele”.

Gică Hagi a anunţat la începutul lunii august că renunţă la funcţia de antrenor al Viitorului. Însă a explicat atunci că decizia era luată de câteva săptămâni.

 

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare